23.9.2017

Kauden päättäjäisten satoa


Notkuva palkintopöytä. Kuva: Mikael Kangas

Sun City vietti tänä iltana kauden 2017 päättäjäisiä Viking Motellissa ja samalla palkittiin tuttuun tapaan kauden mittaan ansioituneita pelaajia ja taustahenkilöitä. Ennen päätöstilaisuutta pidettiin myös seuran hallituksen kokous, jossa istuva hallitus sai luottamuksen jatkaa tehtävissään.

Sun Cityn hallitus 2018 toimii siis seuraavassa kokoonpanossa: Robert Hotanen (pj.), Björn Granqvist (vpj.), Wille Niemi (taloudenhoitaja), Tom Lastunen, Joakim Lindholm, Jon LundströmMikael Kangas, Teo Talvia.

Robert Hotanen jatkaa Sun Cityn puheenjohtajana 2018.
Kuva: Mikael Heinrichs

Jatkokaudelle valittu puheenjohtaja Hotanen avasi tilaisuuden kiittämällä valmentajia Ville Schoultzia ja Tony Anderssonia.

- Iso kiitos tästä kaudesta kuuluu Tonylle ja Villelle, jotka viime kauden päätteeksi tekivät sellaisen päätöksen että he tulevat jatkamaan. He tavallaan pelastivat seuran ja mahdollistivat tämän kauden menestyksen. On upeaa että löytyy henkilöitä jotka omalla vapaa-ajallaan haluavat auttaa muita kehittymään, Hotanen totesi.

Samalla hän kiitti kaikkia muitakin vapaaehtoisina toiminnassa ja taustoissa toimivia tahoja.

- Kaikki tekevät töitä rakkaudesta ei vain lajia vaan myös seuraa kohtaan. Se onkin Sun Cityn kivijalka.

Kuluneesta kaudesta Hotanen totesi ettei ole mikään salaisuus että yksi on joukosta poissa: rautainen pokaali olisi ollut erittäin tervetullut vieras.

- Se pettymys kuitenkin kertoo halusta - ja pettymyksen voi myös kääntää voitoksi. Olette saavuttaneet merkittäviä asioita, kun on seurannut miten joukkue on kasvanut kuluneen vuoden aikana. En olisi uskonut että se olisi näin lyhyessä ajassa edes mahdollista. 

Hotanen myös totesi onnistuneen yhteistyön Lohja Lionsin kanssa antaneen aihetta miettiä tämän yhteistyökuvion jatkamista ja syventämistä. 

- Tarkoituksena on tarjota tulevaisuudessa mahdollisuus pelata Länsi-Uudenmaan alueella jenkkifutista korkeammalla tasolla, mutta tästä on tulossa lisätietoa muutaman viikon sisällä.

Kauden 2017 palkitut


Paikalla olleet palkitut. Vasemmalta Tom Lastunen, Benny Eklund, Jyri Sihvo, Lauri Olsbo, Ove Ekholm, Sebastian Berndtsson, Oscar Berndtsson sekä Werneri Kaartinen. Kuva: Mikael Heinrichs

Valmentajien valinnat 

Vuoden hyökkääjä: Tom Lastunen
Vuoden puolustaja: Ove Ekholm 
Vuoden linjamies: Oscar Berndtsson 
Vuoden erikoisjoukkuepelaaja: Lauri Olsbo 
Vuoden tulokas: Aki Teeriniemi 
Hammer-patsas: Samuli Alppiranta 
Sisu-pelaaja: Ville Sihvo 
Mr. Pancake: Werneri Kaartinen
Betony Trophy: Jyri Sihvo

Muita palkintoja 

Eriksson Trophy: Acke Hotanen 
Lehdistön suosikki/Hangon lehden palkinto: Jyri Sihvo

Pelaajien valinnat 

Vuoden hyökkääjä: Tom Lastunen
Vuoden linjamies: Benny Eklund
Vuoden puolustaja: Aleksi Riiheläinen
MVP: Sebastian BerndtssonEi kommentteja:

Lähetä kommentti