21.5.2016

Diesel lämpesi liian hitaasti

Mikael Kangas ja Tony Andersson juttusilla ennen kickoffia.

Muistuttaa epäilyttävästi viime kautta tämänkin kauden alku. Toinen perättäinen tappio plakkarissa, tällä kertaa sarjanousija Nokia Ghosthuntersin vieraana pistein 27–14 (6–0).
Sun Cityn hyökkäyspeli oli edelleen tahmeaa varsinkin ratkaisupaikoissa, sillä sekä rähmäyksiä että syötönkatkoja nähtiin ottelun alkupuoliskolla runsaanlaisesti. Oma kone saatiin oikeastaan vasta käyntiin kunnolla viimeisellä neljänneksellä, jolloin kurottavaa oli jo liikaa.

Tästä se lähti...

Sitä ennen Nokia oli nimittäin ehtinyt kolmasti maalialueelle. Kerran lisäpisteyritys kotijoukkueellakin sentään epäonnistui (tai itse asiassa kahdesti) kun Sun Cityn pelaaja ensimmäisellä törmäsi potkaisijaan ja punaiset saivat uuden yrityksen – joka epäonnistui.

Tilastollinen rumilus kuitenkin kaunisteltiin salonkikelpoiseksi kun toisen teedeen perään hoidettiin kotijoukkueen toimesta tyylikkäästi kaksi lisäpinnaa taululle ja 14–0. 

– Jotenkin tuntui että jäi sama vaihde päälle kuin edellisessä ottelussa. Draivit etenivät välillä ihan kivasti, mutta kun pääsimme iskuetäisyydelle niin menetimme pallon. Rähmäyksiä taisi olla pari ja jokunen intterikin siellä oli, valmentaja Tony Andersson summasi nihkeää alkua.

Vasta 21–0 -tilanteessa ja neljännellä neljänneksellä nähtiin hankolaisten ensimmäinen pistesuoritus. Pelinrakentaja Eino Matikainen piti itse pallon ja juoksi taululle keltapaitojen ensimmäiset pinnat. Joakim Backman oli jälleen itse varmuus lisäpistepotkussa.

Se pienikin toivon kipinä joka tästä touchdownista tuli, sammui heti kättelyssä kun Ghosthunters palautti tilannetta seuranneen aloituspotkun pohjiin ja siirtyi 27–7 johtoon. Vaikka Matikainen vielä kertaalleen heittopelillä löysi suosikkilaiturinsa Iiro Santalan ja Backman hoiti lisäpisteen, ei kello enää ollut Sun Cityn puolella. Viisi minuuttia on lyhyt aika kun on kiire. Näin se vain on.

...ja tätä se oli. Nokia vei ja Sun City vikisi pitkät tovit.

– Aikahan siinä sitten lopussa tuli vastaan. Ainoa pieni positiivinen asia tästä tappiosta taisi olla se, että osoitimme ainakin että pienestä takaa-ajoasemasta voimme vielä nousta mukaan. 21 pinnaa tosin on aivan liikaa, Andersson myönsi.

Kurssia yritetään korjata seuraavan kerran jo viikon päästä, sillä lauantaina 28. toukokuuta kello 14.00 on vuorossa jefukauden korkkaus Hangon aina aurinkoisella Rukki Areenalla. Vastaan asettuu tänään kautensa niukalla tappiolla avannut ECG Helsingistä.


Ghosthunters - Sun City 27–14 (0–0, 6–0, 15–0, 6–14)
6–0 Ghosthunters TD
12–0 Ghosthunters TD, 14–0 Ghosthunters XP2
20–0 Ghosthunters TD, 21–0 Ghosthunters XP
21–6 Eino Matikainen TD, 21–7 Joakim Backman XP
27–7 Ghosthunters TD
27–13 Iiro Santala TD, 27–14 Backman XP


-MH-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti