1.8.2015

Kausi jatkuu Mikkelissä

ECG - Sun City 28-33 (14-13)

Viimeisen neljänneksen touchdownilla ja puolustuksen pysäyttäessä ECG:n viimeisen pyristelyn jättiläisten omalla 30 jaardin linjalla Sun City varmisti itselleen kolmannen perättäisen välieräpaikan 2. divisioonassa.

Kun Mikkelin Bouncers samalla kierroksella voitti Oakmenin Raisiossa, välieräjoukkueet ovat selvillä jo ennen runkosarjan päätöskierrosta ensi viikonloppuna. Sun City on lepovuorossa, joten joukkue saa harjoitella rauhassa välieräottelun alla. ECG jää tällä kaudella rannalle pudotuspeleistä vaikka voittaisikin oman päätöspelinsä Oakmenia vastaan. Bouncers varmisti niin ikään kotiedun välierään jo ennen Steelers-ottelua. Bouncers sijoittuu sarjassa toiseksi ja Sun City kolmanneksi.

Sun City aloitti ottelun loistavasti ja johti vielä ennen ECG:n kahta viimeistä hyökkäysvuoroa 13-0. ECG juoksi kavennuksen ja sitä seurannut aloituspotku oli lyhyt. Jockum Törnqvist kahmaisi pallon kainaloonsa, mutta menetti sen ECG:lle, joka ei jättänyt mahdollusuutta hyödyntämättä. Tauolle nimityäin mentiin kotijoukkueen johdossa 14-13.

- Toiselta jaksolta minulla ei ole kovinkaan selviä muistikuvia. Tiukkaa oli, varsinkin kun Ville Schoultz (puolustuksen koordinaattori) ei päässyt reissulle mukaan. Hoidin molempia tehtäviä ja välillä oli pientä stressiä, pääkäskijä Tony Andersson myöntää.

Sun City oli vielä päätösneljänneksellä takaa-ajoasemassa 28-27, mutta Christoffer Lindbergin illan toinen touchdown vei punakoneen jälleen johtoon lukemin 28-33. Kahden pisteen lisäpisteyritys nimittäin jäi torsoksi. Puolustus kuitenkin pysäytti jättiläisten viimeisen yrityksen ja pääsi pelaamaan kellon nollille.

- Tiukkaa oli vaikka alussa näytti todella hyvältä meidän kannaltamme. Meidän puolustuksen takakenttä kuitenkin pelasi hyvän pelin, ECG sai vain yhden teedeen syöttöpelillä. Joakim Backman läpsi maahan ainakin neljä tai viisi heittoa, joista kaikista olisi voinut tulla pusteitä, Andersson sanoo.

Backman valittiinkin jouklueen sisällä parhaaksi pelaajaksi. ECG:n raati palkitsi puolestaan tukimies Jockum Törnqvistin Sun Cityn parhaana.

Hankolaishyökkäys esitti laajalla rintamalla hyviä otteita, eikä heikkoja lenkkejä löytynyt. Touchdowneista vastasivat Lindberg (2), Joakim Lindholm, Tom Lastunen sekä Richie Ikpah. Lisäksi Lindholm juoksi yhden kahden pinnan yrityksen ja Backman potkaisi yhden lisäpinnan.

Välierä pelataan Mikkelin Urpolan tekonurmella joko lauantaina 15.8. tai sunnuntaina 16.8. Rautamalja puolestaan pelataan lauantaina 22.8. klo 14.00 Kuopion Väinölänniemen kentällä.

-MH-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti