23.7.2015

Oakmen seuraavaksi

Kakkosdivarin kolmanneksi viimeinen kierros pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna ja Sun City matkaa tällä kertaa Raisioon, jossa vastaan asettuu kaikki ottelut hävinnyt Oakmen. Hankolaisten mahdollisuudet päästä jatkopeleihin vaikeutui merkittävästi Bouncers tappion myötä mutta vastassa on vielä kaksi joukkuetta (Oakmem + ECG), jotka ollaan jo kertaalleen voitettu ja tarkoituksena on myös uusia tämä temppu jotta välieräpaikkaa ei lopullisesti kadoteta omin käsin. 

Raisio on siis sarjan ainoa nollakerholainen mutta heitä vastaan ei todellaan ole varaa lähteä takki auki. Oakmenin kesäkuun vierailu Rukki Arenalla alkoi todella vakuuttavalla hyökkäyspelillä ja he vievätkin ensimmäisen neljänneksen melkeimpä helposti itselleen. Tuossa pelissä Raisiolaisten kunto loppui toisella neljänneksellä ja Sun City vei ottelun selvästi 58-17. Raisiolaiset varmasti haluavat voittaa vähintään yhden ottelun tällä kaudella ja valitettavasti kuntokäyrän mukaan juuri Sun Cityä vastaan heillä saattaa siihen olla paras mahdollisuus. Sun Cityn on todellakin lähdettävä täysillä otteluun ja saatava hyökkäys samalla tasolle kuin edellisessä kohtaamisessa. Puolustuksen on myös oltava valmiina pitkiin voimajuoksu draiveihin, joiden pysäyttäminen saattaa viedä paljon aikaa ja energiaa.

Sun City saanee viikonlopun ottelun kohtalaisen rosterin. Loukkaantumisten takia poissa ovat ainakin Jussi Pekkarinen (DL), Toffe Biström (RB) sekä Rasmus Mäkelä (DB). Näiden lisäksi vielä muutamia epävarmoja vielä tätä kirjoittaessa. Ottelu pelataan lauantaina 25.7 klo 14:00 alkaen Kerttulan urheilukeskuksessa, Raisiossa. Tule kannustamaan Sun City voittoon!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti