31.7.2015

Kauden tärkein ottelu edessä

Huomenna Velodromilla pelataan Sun Cityn kauden toistaiseksi tärkein ottelu. Kyseessä on toiseksi viimeisen runkosarjakierroksen kohtaaminen ECG:n kanssa. Samalla se on Sun Cityn viimeinen runkosarjaottelu, sillä punakone on päätöskierroksella lepovuorossa. 

Lähtökohta otteluun on melko yksinkertainen. Voitolla Sun Cityn kausi jatkuu varmuudella välieräottelun muodossa, tosin ilman tietoa koti- tai vieraskentästä. Tappio sen sijaan merkitsee vääjäämättä kauden päättymistä ennen tosipelejä.

Mikäli Sun City voittaa ECG:n vähintään 23 pisteellä ja koko kolmikko Sun City-ECG-Bouncers päätyy tasapisteisiin 8.8. pelatun päätöskierroksen jälkeen, Sun City saa välierään kotiedun ja vastaansa juurikin samaisen ECG:n. Mutta näistä spekulaatioista viis, huomenna kelpaa vain ja ainoastaan voitto.

Sun City vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Hangossa selvin numeroin, 49-24 loistavan toisen neljänneksen (20-0) siivittämänä. Touchdowneja tehtailivat Richie Ikpah, Mikael Kangas, Joakim Lindholm (2), Tom Lastunen (2) sekä Christoffer Lindberg

Aivan parhaalla mahdollisella rosterilla Sun City ei huomenna Helsinkiin lähde, sillä kokoonpanosta ovat poissa QB Mikael Björkqvist, OL Jon Lundström sekä puolustuksesta LB Matias Söderblom, DB Joel Sundström ja DB Rasmus Mäkelä.

ECG on tällä kaudella esittänyt ailahtelevia otteita, mutta joukkue syttyy varmasti taistelemaan kynsin hampain voitosta tähän otteluun jossa heillä on välierän kotietu vaakakupissa.

Ottelu potkaistaan käyntiin kello 17.00 Helsingin Velodromilla (Mäkelänkatu 70). Ottelutapahtuma on maksuton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti