15.7.2015

Ennakko: Sun City - Bouncers

SC - Bouncers keskinäiset ottelut ovat tilanteessa 1-1
SUN CITY - BOUNCERS 18.7 klo 14:00 @ Rukki Arena

Sun City kausi alkaa runkosarjan kotiotteluiden osalta olla loppusuoralla kun tulevana lauantaina Rukki Arenalla vastaan asettuu Bouncers Mikkelistä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi ottelua ja hävinneet kolme. Mikkeli on kolmantena sarjassa Sun Cityn edellä koska voittivat kesäkuun alun keskinäisen ottelun lukemin 29-14. Tuossa ottelussa Sun City heräsi peliin vasta viimeisellä neljänneksellä mutta loppukiri ei siis silloin riittänyt. Nyt ottelussa on aikamoiset panokset koska häviävälle joukkueelle mahdollisuudet välieräpeliin vaikeutuu huomattavasti ja voittavalla joukkueella on hyvät mahdollisuudet napata vielä vaikka välierän kotietu sijoittumalla toiseksi. Välieräpaikka ja kotietu on tällä hetkellä Sun Cityn ainoa välitavoite ennen lopullista kauden päätavoittetta eli Rautamaljaa.

Mikkeli ei ole vielä koskaan ennen Hangossa käynyt pelaamassa. Heille on edessä pitkä matka ja joukkueen iskukyky riippuu melko paljon siitä kuinka monta peluria saadaan mukaan keskikesän etelän reissulle. Mikkeli on osoittanut kaikissa pelaamissaan otteluissa kuuluvansa ehdottomasti kakkosdivariin ja joukkueella on myös hyvät mahdollisuudet jatkopeleihin. Tilastoja vertaillen Mikkelin hyökkäys on ollut hieman tehottomampi kuin Sun Cityn (Mikkeli 91 tehtyä pistettä , Sun City 127). Toisaalta taas Mikkelin puolustus on päästänyt melkein 40 pistettä vähemmän pistetä, (Mikkeli 109, Sun City 152. Tulossa on ehdottomasti mielenkiintoinen ja tasainen ottelu.

Sun City saaneen kentälle kovasti iskukykyisemmän ryhmän kuin viime viikolla Kuopiossa, ja joukkue haluaa ehdottomasti kuitata Mikkelissä kärsityn tappion omalla tavallaan. Puolustuksen puolella on muutama poissaolo tiedossa mutta hyökkäyksessä saadaan melkein täydellinen kokoonpano kentälle. Päävalmentaja Tony Anderssonilla on edellinen Mikkeli peli hyvässä muistissa ja onkin tehnyt jälleen pitkiä päiviä pelisuunnitelman parissa, jonka avulla Bouncers lähdetään lauantaina kaatamaan.

Tule näe ja koe tämä jännitysnäytelmä aina aurinkoisella Rukki Arenalla! Ottelun selostaa tuttuun tapaan Palle Rökman ja yleisöä huudattaa Sun Cats huutosakki. Väliajalla kahviosta saa virvokkeet. Puoliajalla järjestetään myös kaikille avoin KILPAILU, jossa palkintoina upeita lahjakortteja Pub Niska Hanko:on!!!!

Nopeimmat voivat myös noutaa vapaalipun ottelun itäsataman Roxx Cafésta.

Poissa:
Joel Sundström (DB)
Mikael Björkqvist  (WR)
Jon Lundström (OL)

Epävarmat:
Mikael Holmström (LB)

-JK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti