9.7.2015

Ennakko: Steelers - Sun City

2-divisioonan kuudes peliviikko pyörähtää käyntiin tulevana lauantaina, jolloin Sun City matkaa Kuopioon kohtaamaan sarjan puhtaalla pelillä johtavan Steelersin. Hankolaisilla on lepoviikko takana ja Steelers voitti viime lauantaina Mikkeli Bouncersin lukemin 42-13.

Kuopiolaiset ovat saaneet pelinsä kovaan kuntoon tälle kaudelle ja siitä osoituksena on neljä selkeää voittoa. Oikeastaan kukaan tällä kaudella ei ole pystynyt laittamaan kunnolla kampoihin Steelersille, ja siitä osoituksena on 16 pääsettyä pistettä. Kuopiolaisen hyökkäys on myös takonut  keskimäärin 40 pistettä per ottelu joten sarjan piikkipaikka on oikeutettu.

Heinäkuu on tunnetusti kesälomakuukausi ja muutenkin tapahtumia täynnä. Tämä näkyy karmaisevalla tavalla Sun Cityn lauantain pelaajaluettelossa kun 10 avauskokoonpanon pelaajaa (6 puolustuksesta ja 4 hyökkäyksestä) on poissa.  Onneksi Friman Matkojen valikoimasta löytyy myös pikkubussi, johon mukaan lähtevät 21 pelaajaa ja pari valmentajaa mukavasti mahtuu. Tiedossa on siis hikinen iltapäivä Väinölänniemellä kun 21 soturia lähtee sulattamaan terästä.

Sarjataulukko:
http://www.sajl.org/selaus/sarjataulukko.php?sarja=9&kausi=2015

Kuopion ennakko ottelusta:
http://www.steelers.fi/2015/07/08/steelers-vastaan-hanko-sun-city/

-JK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti