4.6.2015

Otteluennakko Bouncers - Sun City

Kausi 2015 jatkuu Sun Cityn osalta 6.6 vierasottelulla Mikkelissä, Etelä-Savossa, jossa vastaan tulee Bouncers. Bouncers vietti viime kauden kolmosessa ja voittikin ko. sarjan kaatamalla sarjan finaalissa ECG:n, joka nousi kabinetin puolelta kakkoseen. Sun City on kerran aikaisemmin kohdannut Mikkelin kaudella 2013, jolloin voitettiin niukasti 13-20 (13-14).

Mikkeli pelasi avausottelussa ECG:tä vastaan ja hävisi yllättävänkin tiukan ottelun numeroin 28-32. ECG on allekirjoittaneen kaavailuissa kakkosen kovimpia jengejä ja tulos osoittaa sen että sarjasta tulee varmastikin tiukka. Mikkeli pelaa perinteistä voimafutista ja heidän puolustuksensa on tiivistä. Sun Cityn on päästävä Mikkeli ottelussa omalle tasolleen ja saatava hyökkäykselle tehoja ja onnistumisia. Ottelusta voisi kuitenkin povata puolustusten taistelua, jossa yksittäiset suoritukset saattavat ratkaista ottelun.

Sun City saanee matkaan ihan hyvän rosterin mutta luonnollisesti joitakin poissaoloja tähänkin otteluun on tiedossa. Avausottelusta poissaolleet Robert Hotanen (OL) ja Joel Sundström (DB) palaavat kokoonpanoon. Myös Richie Ikpah (RB) alkaa olemaan pelikunnossa joten hänen kauttaan saadaan lisää juoksuvoimaa. Myös Teemu Mattsonin polvi alkaa olemaan pelikunnossa joten voi hyvin olla hänkin pääsee pelaamaan kaudet ensimmäiset downit.

Poissa kokoonpanosta:
#21 Wiljami Kaartinen
#66 Wille Niemi
#20 Jakob Söderlund
#17 Joakim Lindholm
#23 Tom Lastunen

Kakkosen sarjataulukko:
http://www.sajl.org/selaus/sarjataulukko.php?sarja=9&kausi=2015

-JK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti