7.6.2015

Mikkelin matkalta heikot tuliaiset

Bouncers - Sun City 29-14 (22-0)

Mikkelin matkasta tuli juuri niin tuskallinen kuin pelätä saattoi Sun Cityn näkökulmasta. Joukkue kirjautti kauden toisen tappionsa jenkkifutiksen 2. divisioonassa, eikä lisätappioihin ole varaa mikäli joukkue mielii jatkopeleihin. Loukkaantumiset, sairastumiset ja muut esteet aiheuttivat jonkin verran mieskatoa hankolaisten riveissä.

Vaikka avausjakson pelitapahtumat olivat melko tasaväkisiä, Sun City antoi pallon vastustajalle juuri väärällä hetkellä. Joukkue pääsi pisteiden makuun vasta toisella puolikkaalla. Richie Ikpah puhkaisi kuparisen päättämällä pitkän hyökkäysvuoron touchdowniin. Sitä seurannut kahden pisteen lisäpisteyritys tuhrittiin.

Pelinrakentaja Mikael Björkqvist juoksi itse lähietäisyydeltä pallon toistamiseen maaliin ja Mikael Kangas juoksi kikkapelillä kaksi lisäpistettä, mutta se ei riittänyt voittoon. Kotijoukkue Bouncers vei voiton lukemin 29-14 (22-0).

- Puolustuspelimme oli suhteellisen toimivaa läpi ottelun, mutta menetimme pallon ratkaisevilla hetkillä. Toinen puoliaika oli jo parempaa peliä meiltä, mutta se ei tänään riittänyt. Meiltä puuttui muutama avainpelaaja, ja se valitettavasti näkyi kentällä, toteaa päävalmentaja Tony Andersson.

Viime kauden finaalijoukkue on tällä hetkellä selvästi viime kautta jäljessä vaikka sarja onkin ennätystasainen. Kuopion Steelers on aloittanut vakuuttavasti kahdella voitolla. Tänään kaatui Sun Cityn ensi lauantain vastustaja Oakmen Raisiosta 49-3.

Se onkin sitten pakkovoitto, sillä muuten Sun City saa melko suurella todennäköisyydellä heittää hyvästit jatkopeleille.

- Jos meillä olisi ollut koko rosteri käytettävissä tänään, tulos olisi ilman muuta ollut toisenlainen, Andersson myöntää.

Keskushyökkääjänä lähemmäs 150 jaardia merkkauttanut Ikpah valittiin Sun Cityn parhaaksi pelaajaksi kotijoukkueen toimesta. Joukkueen sisäisen "Be the Hammer" -palkinnon sai hyökkäyksen linjan Dennis Karlsson.

Sun City pelaa seuraavan ottelunsa Rukki Areenalla ensi lauantaina, 13. kesäkuuta klo 14 alkaen. Vastaan tulee ex-Sun City Asko Kokkosen valmennuksessa oleva Raisio Oakmen.

-MH-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti