16.4.2015

Preseasonottelu Tukholmassa

Sun City matkaa tulevana viikonloppuna Friman Matkojen kyydissä kohti Tukholmaa, jossa pelataan harjoituspeli Telge Truckersin vastaan. Vastaava reissu tehtiin vuonna 2013 ja Södeltäljen porukka oli sen verran mukavaa peliseuraa että homma pistetään nyt uusiksi.

Preseason ottelun tarkoituksena on luonnollisesti testata joukkuepelin sekä pelisysteemien toimivuutta kunnon vastustajaa vasten. Sun Cityn talvikausi on ollut hieman rikkonainen kun kutistunut pelaajarinki on näkynyt selkeästi harjoituksissa. Tähän otteluun saadaan kuitenkin 24 pelaajaa matkaan, vaikka samaan aikaa pelataan yliopistosarjan päätösturnaus Turussa, joka verottaa joukkueesta vähintään kolme pelaajaa.

Vuonna 2013 pelattu ottelu oli erittäin kaksijakoinen matsi jossa Truckers vei selkeästi ensimmäisen puoliajan itselleen. Sun City kuitenkin heräsi peliin toisella puoliajalla ja voittikin ottelun yhden pisteen marginaalilla.

>>> Truckers - Sun City 2013 otteluraportti

Mielenkiintoista onkin nähdä joukkueiden kehitys kahden pelatun kauden jälkeen. Truckers pelaa Ruotsin Superettan sarjassa, joka on ylintä sarjatasoa Superserietä alempi taso. Taso on varmaankin suunnilleen vastaava kuin Suomen II-divisioonassa. Vaikkakin kyseessä on harjoitusottelu, jonka tavoitteena on valmistella joukkuetta sarjan ensimmäiseen peliin, on ilmassa havaittavisssa reilua maaotteluhenkeä. Eihän kukaan nyt häviä halua eikä varsinkaan ruotsalaisille ;)

Be The Hammer, Not The Nail!

-jk-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti