11.3.2015

Facemaskin takaa: #69 Marko Heikkinen

#69 Marko Heikkinen
1. Tuleva kausi, mitä odotat siitä ja tavoitteet?
Tavoitteena minulla tällä kaudella on että pelaan henkilökohtaisesti paremmin kuin viime kaudella ja toivottavasti tulee tiukkoja pelejä ja niistä voitto kotiin.


2. Olet ollut Sun Cityn pelaaja molemmilla ”aikakausilla”, onko iso ero niistä ja mikä on se ero?
90-luvulla oli pelaajat isompia ja vahvempia mutta hitaampia kun taas nykyinen joukkue on fyysisesti tasaisempi ja nopeampi joukkue kuin silloin. Ja mitä tulee joukkue henkeen niin aikaisemmin oli omia kuppikuntia kun taas nykyinen joukkue yhtenäisempi hengeltään.


3. Kerro pelipakoistasi vähän?
Aikaisemmin pelasin rissun sekä cornerin paikkoja eli tuli tehtyä maaleja sekä inttereitä ihan roppa kaupalla, sitten jouduin välillä hyökkäyksen linjaan kun tuli loukkaantumisia liikaa. Sitten uuden tulemisen aikana olen pelannut Lb:nä sekä puolustuksen linjamiehenä ja muutaman kerran joutunut hyökkäyksen linjaan. Eli sitten kun haluatte maaleja niin voin tulla RB:ksi juoksemaan dive pelejä….


4. Mitä mieltä olet Tän päivän Sun Citystä seurana?
Tämän päivän Sun City seurana on hoidettu hienosti, on hienot kotisivut ja informaatio pelaa. Isot kiitokset seuran aktiivisille.


5. Vanha konkari ku oot, milloin nuoret rupeavat pärjää sulle?
Suurin osa nuorista on parempia, nopeampia ja komeempia kuin minä mutta pelisilmässä on vielä hiomista mutta se paranee ainoastaan pelamisen ja kokemuksen kautta.


6. Kerro vähän meidän valmentajista ja mini-campeista Tammisaaressa?
Nostan hattua meidän valmentajille että uhraavat omaa aikaa tämmöisten kahjojen opettamiseen ja hienoa että saatiin kerrankin kunnon linjavalmentaja Ville Schoultz meille neuvomaan ”nuoria” oikeeseen pelitapaan ja tekniikkaan. Tonykin (Andersson) paranee kokoajan mutta se johtuu siitä että se on syntynyt 70-luvulla jolloin parhaimmat pelaajat/valmentajat ovat syntyneet. Ison työn tekee myös Jocke Lindholm, joka laittaa näitä videoita jakoon niin niistä oppii aina jotain uutta ja niistä näkee kuinka hidas itse onkaan ja lisäksi hän neuvoo paljon meidän uutta pelinrakentajaa Mikua (Mikael Björkqvist). Mitä tulee mini-camppeihin niin ne ovat mielestäni koko harjoituskauden parhaita treenejä koska silloin treenataan kovaa ja alusta sekä halli Tammisaaressa on loistava jenkkifutiksen pelaamiseen.

7. Bonus kysymys: Mitä tapahtuu Sun Cityn sauna illoissa?
Se vakio, kaikki varoo tiputtamasta saippuaa lattialle koska paikka on täynnä isoja ja karvaisia miehiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti