22.11.2014

Kauden 2015 joukkueet

Pelataanko Rautamalja 2015 Hangossa ?
Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto (SAJL) julkisti menneellä viikolla sarjojensa joukkueet kaudelle 2015. Sun Cityn kakkosdivari muuttuu melkoisesti kun Hämeenlinna Huskies nousi ykkösdivisioonaan ja Wolverines tiputti molemmat joukkueensa sarjatasoa alemmaksi, joten Wolverines II pelaa ensi kaudella kolmos-divisioonassa. Lappeenrannan Rajaritarit eivät ole saaneet joukkuetta kakkoseen eikä kolmoseen, joten he hakevat ilmeisesti uutta vauhtia nelosdivarista.  

Mikkeli Bouncers lunasti paikkansa kakkosessa voittamalla 3-divisoonan finaalissa East City Giantsin (Helsinki). Kabineteissa paikka kakkosdivariin annettiin myös Raisio Oakmenille sekä ECG:lle. Kakkosdivisioona pelataan siis viiden joukkueen voimin: Sun City, Kuopio Steelers, Mikkeli Bouncers, ECG ja Raisio Oakmen.

Sarja pelataan kaksinkertaisena ja runkosarjan voittaja pääsee suoraan kakkosdivisoonan finaaliin, Rautamaljaan, ja toimii myös tapahtuman isäntänä.Runkosarjan kakkonen ja kolmonen pelaavat semifinaalin, jonka voittaja pääsee finaaliin.

Sarjan voimasuhteita on tässä vaiheessa kautta miltei mahdotonta ennustaa. Sun City ja Kuopio ovat luonnollisesti ennakkoon vahvoilla, koska molemmat ovat olleet sarjan kärjen tuntumassa pari viimeistä kautta. Raisio Oakmenille voisi heittää jo tässä vaiheessa musta hevosen viitan, jos huhut yhteistyön tiivistymisestä Trojansin liigajoukkueen kanssa pitävät paikkaansa. Turussa on kuitenkin paljon pelaajia jotka eivät saa paljon peliaikaa liigajoukkueessa, joten luulisi että farmijoukkueessa pelaaminen olisi kiinnostava vaihtoehto.

Sarjaohjelmat julkaistaa tammikuussa.

Lue liiton julkaiseman artikkeli kauden 2015 joukkueista:
http://www.sajl.fi/?x167512=3224598

-jk-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti