24.10.2014

Sun City treenaa Steelstudiossa

www.steelstudio.net
Sun City ja Hangon monipuolisin kuntosali Steelstudio aloittivat yhteistyön syksyn saapuessa. Sun City harjoittelee lihaskuntoa viikoittain Steelstudion uudessa crossfit salissa. Salilla on todella hyvät ja monipuoliset puitteet harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti. Steelstudion jäsenillä on avoimet ovet treeneihin tulla kokeilemaan hieman erilaista treeniä mukavassa seurassa.

Sun City treeneille on annettu lempinimi Sun City Combine Training, joka ei todellakaan viittaa NFL scouting combine tapahtumaan, vaan kertoo että treeneissä yhdistellään monenlaisia jenkkifutikseen soveltuvia harjoitustekniikoita. Harjoituksen fokuksena on lihaskunnon kohottaminen painottaen erityisesti lantion seudun liikkuvuutta, kestävyyttä sekä räjähtävyyttä. Treeneissä mennään Sun Cityn tapaan täysillä mutta pilke silmäkulmassa. Kannattaakin vaikka kurkata ovelta tiistaisin klo 20:00-21:00 tai tulla rohkeasti mukaan treenaamaan.

Steelstudio on Hangon monipuolisin kuntosali, josta löytyy nykyaikainen kuntosali, "jumppa"sali sisältäen crossfit laitteet sekä spinningsali. Steelstudiolla on kattava tarjonta ohjattuja tunteja kuten esim. spinning, Les Mills Body Pump jne. Tutustu kuntokeskuksen tarjontaan osoitteessa www.steelstudio.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti