1.9.2014

Sun City maalasi Kuopion punaiseksi

Steelers QB Bezaire koki jälleen kovia Sun Cityn puolustusta vastaan
Sun Cityn historian toinen välieräottelu pelattiin Kuopion Väinölänniemellä 31.8.2014. Ottelun oli määrä alkaa klo 17:00 mutta aloituspotku suoritettiin myöhässä kun liiton määräämät tuomarit eivät koskaan saapuneet pelipaikalle ja ottelu puhallettiin paikallisten tuomareiden voimin. Kuopioon matkusti latautunut Sun Cityn joukkue ja he järjestivätkin ensimmäisellä puoliajalla sellaisen shown jota ei ole ennen nähty. Kolmekymmenpäinen kuopiolaisyleisö sai todistaa hankolaisten täydellistä dominointia ja Steelersillä ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia edetä pallon kanssa. Sun City puolustus taisteli hurmiossa niin kovaa että pallot eivät pysyneet Steelers pallonkantajien käsissä ja harvat heittoyritykset päätyivät syötönkatkoihin tai pallojen tiputuksiin. Ottelu alkoi Steelersin hyökkäyksellä ja heti ensimmäisellä draivilla Marcus Von Schoultz (DB) nappasi syötökatkon ja palautti sen maaliin asti. Hankolaisten hyökkäysjoukkueen kovin hurmos alkoi toisella neljänneksellä jossa tehtiin kaksi maalia putkeen Joakim Lindholmin (WR) ja Richard Ikpahin (RB) toimesta. Puolustusjoukkue antoi loistavia kenttäasemia pakottaessaan Steelersin joko punttaaaman tukalista paikoista tai poimimalla heidän rähmäämiä palloja. Yhden rähmätyn pallon poimi kainaloonsa Lauri Olsbo (LB) ja hän myös vei sen maalin asti. Puoliajalle siirryttiin tilanteessa 0-28.

#23 Lastunen oli merkattu mies mutta punnersi silti paljon jaardeja
Kolmas neljännes aloitettiin jälleen turnoverilla kun Benjamin Rydgren (DE) peitti toista kertaa rähmätyn pallon ja sitä seuranneessä hyökkäysvuorossa Joakim Lindholmille blokattiin tilaa juosta komea maali. Tilanteen 0-35 jälkeen tapahtui se mitä tälläisissä otteluissa ei saisi tapahtua eli annettiin momentum vastustajalle ja yhtäkkiä he olivat pelissä mukana. Onneksi tämä tapahtui vasta kolmannen neljänneksen lopussa ja Steelersin kuuluisa toisen puoliajan comeback pystyttiin estämään. Kello saatiin kulutettua loppuun kun hyvän pelin pelannut pelinrakentaja Sebastian Berndtsson otti polven. Samaan aikaan sivulinjalla olleet pelaajat yrittivät jekuttaa päävalmentaja Tony Anderssonia perinteisellä kylmällä kasteella finaalipaikan ansiosta, mutta tämä Sun Cityn entinen runningback osoitti räjähtävää lähtönopeutta ja kaste päätyi Väinölänniemen nurmelle.

Ikinuori #50 Juha Pekkarinen pääsee elämänsä ensimmäiseen finaaliin 
Kuopiolaisten raati palkitsi ottelun parhaiksi pelaajiksi Mikko Aspisen kotijoukkueesta ja Joakim Lindholmin Sun Citystä. Sun Cityn sisäinen Be The Hammer palkintovasara ojennettiin Marcus Von Schoultzille joka pelasi uskomattoman ottelun palauttaen komeasti aloituspotkuja sekä puntteja, antamalla kovia taklausia ja tekemällä maalin syötönkatkosta.

Sun Cityn historian ensimmäinen finaalipaikka on nyt siis ansaittu ja Rautamalja IV pelataan ensi lauantaina 6.9 Hämeenlinnassa Kaurialan Olympiastadionilla klo 16:00, jossa vastaan asettuu Huskies. Runkosarjan ottelut Huskiesia vastaan olivat kauden ainoat huonot ottelut ja joukkue päättikin heti ottelun jälkeen että kolmas kerta toden sanoo ja Hämeenlinnaan lähdetään hakemaan Rautamaljan pokaali Hankoon!  

Hangonlehti raportoi ensimmäisenä ottelusta:
http://hangotidningen.fi/fi/lokalt/fi/2014-08-31/650011/sun-city-valloitti-kuopion
Ja Yle Västnyland heti toisena:
http://svenska.yle.fi/artikel/2014/08/31/sun-city-till-final-i-division-2

Rautamalja IV tapahtuma facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1458956281048429/

Steelers - Sun City 20-35 (0-28)
Q1:
0-6 Marcus Von Schoultz, syötönkatko ja 30 jaardin pyrähdys maaliin
0-7 Joakim Backman XP
Q2
0-13 Joakim Lindholm 30 jaardin kiinniotto
0-14 Joakim Backman XP
0-20 Richard Ikpah
0-21 Joakim Backman
0-27 Lauri Olsbo poimi rähmätyn pallon ja juoksi maaliin
0-28 Joakim Backman
Q3
0-34 Joakim Lindholm
0-35 Joakim Backman XP
7-35  Steelers laitahyökkääjä, XP good
Q4
14-35 Aspinen, Xp Good
20-35 Steelers laitahyökkääjä, lisäpisteen blokasi Mikael Holmström


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti