14.8.2014

Sun City - Rajaritarit ennakkoKauden viimeiseen kotiotteluun saadaan vieraita kaukaa itärajalta. Lappeenrannan Rajaritarit on piristynyt alkukaudesta saatuaan pelaajia pois sairastuvalta ja kaatoikin viime viikonloppuna Steelerssin Kuopiossa lukemin 14-18, joka oli kierroksen yllätys. Lauantaina ottelulla ei ole merkitystä sarjasijoitusten suhteen vaan Sun City on varmistanut paikkansa runkosarjan kolmosena ja Rajaritarit jää neloseksi.


Rajaritarit haluavat varmasti jatkaa hyvää loppukauttaan ja kiusata Sun Cityn valmistautumista välieriin. Sun City ei todellakaan lähde tähän peliin takki auki vaan tavoitteena on näyttää heti ensimmäisestä downista lähtien että Rukki Arenalta ei enää kukaan hae pisteitä. Odotettavissa on kuitenkin kunnon ottelu jonka molemmat joukkueet haluavat voittaa.

Sun City saa kentälle hyvän kokoonpanon. Poissa ovat puolustuksesta Sami Kari (DE), Marko Heikkinen (DE) sekä Robin Hjerpe. Hyökkäyksestä puuttuu Aleksi Holmström (OL).  

Tule nauttimaan lauantai-iltapäivästä jenkkifutiksen parissa aina aurinkoiselle Rukki Arenalle! Ottelun kickoff potkaistaan klo 14:00, jota ennen suoritetaan pelaajaesittely. Ottelussa kahvio, makkara- sekä HIK-jalkapallon olutmyynti!

Sisäänpääsy 5 €, alle 15v ilmaiseksi!

TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti