9.8.2014

Sipoo Bulldogs - Sun City 0-72 (0-36)

Lauantai-iltapäivästä Sipoon Söderkullasta tuli vierasjoukkueen maalijuhlat kun Sun City väsytti 14 pelaajan voimin taistelleet Bulldogsit nopeasti ja tehokkaasti. Sun City puolustus nollasi Bulldogs hyökkäyksen täysin joka sai aikaiseksi uudet yritykset neljä kertaa ja niistäkin yksi tuli Sun Cityn rangaistuksen ansiosta.

Sun City hyökkäys pelasi monipuolisesti ja vastuuta annettiin koko rintamalle. Sebastian Berndtsson pelasi perjantaina puolikkaan ottelun Trojansin riveissä ja jatkoi hyviä otteitaan myös punapaidassa. Basti heitti 5 maalia ja heittojaardeja kertyi muutenkin mahtavasti. Hyökkäyksen suurimpia onnistujia oli tulokaslaitahyökkääjä Teo Talvia, joka otti useita hienoja koppeja ja teki myös uransa ensimmäisen maalin 55 jaardin heittopelin päätteeksi. Teo palkittiinkin ottelun jälkeen Be The Hammer palkinnolla. Hyökkäyksessä muita onnistujia oli kaksi maalia mieheen tehneet Christoffer Lindberg sekä Tom Lastunen.

Puolustuksessa ei ollut montaa vaihtomiestä sivurajalla mutta väsyneelle vastustajalle ei annettu tuumaakaan tilaa tehdä pelejä. Puolustuksen näkyvimpiä suorituksia olivat Per-Eric Salon aiheuttama rähmäys sekä Benjamin Rydgrenin maalialuelle rähmätyn pallon peittäminen.

Erikoisjoukkueissa edukseen esiintyi Wiljami Kaartinen joka palautteli puntteja mahtavalla keskiarvolla. Hän palautti yhden pohjiin asti
65 jaardin päästä, joka olikin päivän komein suoritus.

Sun City haluaa kiittää Bulldogseja hienosta taistelusta sekä siististä pelistä. Sipoossa oli mukavaa pelata kun tuomarit puhalsivat puolueettomasti, vierasjoukkueelle oli hoidettu jääpusseja sekä ottelun videokin toimitettiin pikavauhdilla.

Ottelun tilanteet:
0-6 Richard Ikpah, 0-7 Joakim Backman
0-13 Christoffer Lindberg, 0-14 Joakim Backman
0-20 Teo Talvia, xp blokattiin
0-26 Tom Lastunen, 0-28 Joakim Backman (2 pt XP)
0-35 Tom Lastunen, 0-36 Joakim Backman
0-42 Wiljami Kaartinen, 0-43 Joakim Backman
0-48 Benjamin Rydgren, xp epäonnistui
0-50 Bulldogs oma maali
0-56 Lauri Olsbo, 0-58 Markku Heinänen (2pt XP)
0-64 Christoffer Lindberg, 0-65 Joakim Backman
0-71 Mikael Kangas, 0-72 Joakim Backman

BE THE HAMMER palkinto Teo Talvia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti