27.8.2014

Chris Poston vieraili Hangossa

Chris ja Tony Andersson Thumbs up
Tiistain treenit 26.8 saivat erityislaatuisen lisämausteen kun Sun Cityn pelinrakentaja Sebastian Berndtsson toi mukaan harjoituksiin pelikaverinsa Chris Postonin, joka liittyi muutama viikko sitten Turku Trojansin vahvuuteen loppukaudeksi. Sun Cityn päävalmentaja Tony Andersson oli tilaisuudesta luonnollisesti mielissään kun paikalle saatiin maailmanluokan apu vetämään treeniä takakentälle.   

Chris Poston oli selkeästi innostunut tilaisuudesta päästä auttamaan pikkukaupungin futisjengiä. Hän kertoi että oli aloittanut pelaamisen 7-luokalla, ja pelannut highschoolissa sekä Emporio State yliopistossa. Keväällä 2014 hän sai myös mahdollisuuden osallistua New York Jetsin harjoitusleirille. Sopimusta ei syntynyt joten hän halusi nähdä hieman maailmaa ja saapui Turkuun harjoittelemaan Turku Trojansin kanssa.

Bendtsson näytti Chrisille ennen harjoituksia kotikaupunkiaan ja Oklahomasta kotoisin oleva Poston kuulemma piti kovasti merellisestä Hangosta.

Souvenir from Hanko Sun City
Chris sain reilun tunnin aikaa vetää harjoitteita takakentän pelaajille. Sun Cityn DB:t sekä LB:t saivat hienon paketin perusasioita, jotka varmasti auttavat jo viikonlopun pelissä Steelersiä vastaan. Erityisesti DB:t, joilla ei ole ollut pelipaikkavalmentajaa tänä vuonna saivat loistavia vinkkejä liikkumiseen ja pelin lukemiseen. Myös tukimiesten heittopuolustaminen ja liikkuminen varmasti parani tämän yhden treenin ansiosta. Chrisin drillejä tullaan käyttämään myös tulevaisuudessa Sun Cityn harjoituksissa.

Sun City palkitsi Chrisin harjoituksen päätteeksi seuran t-paidalla ja Chris toivotti onnea Sun Citylle semifinaaliotteluun ja suorastaan käski joukkueen mennä finaaliin asti ja tuoda II-divisioonan "kannu" kotiin!

BIG THANKS TO CHRIS FOR HELPING SUN CITY before the most important game of the season!    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti