10.7.2014

Sun City - Wolverines II ennakko

Hammertime, la klo 14:00 @ Rukki Arena
Lauantaina 12.7 klo 14:00 potkaistaan jälleen jenkkifutisottelu käyntiin Hangon Rukki Arenalla kuukauden paussin jälkeen. Sun City tekee kotiinpaluun kahden vierasottelun jälkeen ja vastaan asettuu "lempivastustaja" Helsinki Wolverines kakkosjoukkueellaan. Wolverinesia vastaan ollaan pelattuna viime kausina hyviä ja tiukkoja otteluita. Wolvot pelaavat reilua kovaa futista ja eivät yleensä sorru kiinnipitämisiin ja muihin ilkeisiin temppuihin. Juuri sen takia Wolvoja pidetäänkin Sun Cityn leirissä hyvänä vastustajana.
Sun Cityllä on koossa neljä voittoa ja kaksi tappiota, joista viimeinen oli erityisen karvas sellainen Kuopiossa. Wolverines II on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt neljä. Wolvojen viimeinen ottelu Lappeenrannassa päätyi kotijoukkueen yllätysvoittoon numeroin 48-0. Helsinkiläisillä oli tiettävästi hieman heikompi rosteri ottelussa, koska osa pelureista oli saanut komennuksen ykkösjoukkueen otteluun. Hankoon saapuu aivan varmasti ärsytetty ja nälkäinen ahmalauma, joka haluaisi viedä pisteet Hangosta mukanaan. 

Ärsytetty on myös Sun City Steelers tappion jälkeen. Tappiosta huolimatta joukkueesta huokuu itseluottamusta ja intoa voittaa Wolverines toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu päättyi Helsingissä 13-28. Wolverines on perinteisesti ollut äärimmäisen kova puolustamaan ja Sun Cityn hyökkäyksen pitää pystyä yhtä hyvään peliin kuin Kuopiossa, jotta maaleja saadaan aikaiseksi. Hankolaiseten puolustus on myös pelannut tiiviisti miltei koko kauden ja Wolvojen juoksupainotteinen hyökkäys on pysäytettävissä jos vain pystytään pelaamaan normaalilla tasolla.

Sun City kärsi parista pahemmasta loukkaantumisesta Kuopio pelissä ja näyttää siltä että Marko Heikkinen ja Kristoffer Biström ovat loppukauden poissa käsivammojen takia. Sairastuvalta takaisin peliin saadaan onneksi takakentän Joakim Backman.   

Ottelu alkaa ko. 14:00 potkaistavalla kickoffilla. Sitä ennen pelaaja esittely joten kannattaa saapua ajoissa. Kahvio tarjoaa pikkupurtavaa väliajalla, ja HIK jalkapallon olutmyynti sammuttaa täysi-ikäisten pahimman janon. Cheerleader ryhmän Sun Cats huudattaa jälleen yleisöä, joten ihan heidänkin takia kannattaa tulla seuraavaamaan jefuottelua! Illalla ottelun jälkeen Sun City järjestetään yhteistyössä Beach Bar Plagenin kanssa "luokkakokouksen", jonne ovat kaikki Sun City ja jenkkifutiksen ystävät tervetulleita. Ilmoitusaika joka on mennyt jo umpeen koski vain grilliruokaa, joten paikalle voi tulla vaikka ei ole ilmoittanutkaan. Tervetuloa klo 18:00 alkaen Plagenille!

Pois Sun City rosterista: 
Kristoffer Biström RB,
Marko Heikkinen DE,
Robin Hjerpe DE,
Jakob Söderlund DB,
Niklas Kottelin OL,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti