12.7.2014

Sun City - Wolverines II 34-0 (21-0)

Lauantaina 12.7 Sun City kohtasi Wolverines II:n  hieman pilvisellä ja erittäin tuulisella Rukki Arenalla. Pelaajille lämpötila oli mukava mutta kovan sivutuulen takia heittopeli oli miltei mahdotonta. Paikalle oli saapunut tämän kauden ennätysyleisö, jota oli silmämääräisesti paikalla noin 200 henkilöä. Sun City oli selkeästi vahvempi joukkue ja ottelusta ei tullut yhtä jännitävää kuin aikaisempien vuosien Wolverines kohtaamisista.

Ensimmäinen neljännes alkoi Sun Cityltä hieman haparoiden kun pallo rähmättiin hyvän hyökkäysdraivin päätteeksi, ja Wolverines pääsi hyökkäämään noin 30 jaardin päästä maalista. Sun City puolustus ei antanut kuitenkaan yhtään tilaa ja Wolverines ei päässyt tekemään pisteitä parhaasta kenttäasemastaan huolimatta. Sun City hyökkäys jatkoi varmaa rullamistaan ja Tom Lastunen teki touchdownin jaardin päästä. Esityöt Lastusen maalin teki ikinuori Mikael Kangas, joka toi parilla nopealla pyrähdykselläään pallon maalin tuntumaan. Joakim Backman hoiti potkiaisijan hommia ottelussa ja pisti lisäpisteet sisään ja tilanne 7-0 säilyi ensimmäisen neljänneksen loppuun asti.

Toisella neljänneksellä Kangas ja Lastunen jatkoivat juoksemista. Ensin Kangas 47 jaardin päästä jätti koko Wolvo puolustuksen jälkeensä ja Lastunen takoi puoliaikalukemat 10 jaardin juoksullaan. Sun Cityn puolustus pysäytti Wolvojen juoksupeliyrityksen täysin ja he vaihtoivatkin pelinrakentanjaa toisella neljänneksellä yrittivät saada pelejä aikaiseksi heittämällä mutta eivät onnistuneet niissäkään. Puoliajalle mentiin siis lukemissa 21-0.

Kolmas neljännes ja loppupeli meni aivan samoissa merkeissä eli hankolaisten puolustus pysyi tiukkana. Ensin maalinteossa oli Mikael Kangas lyhyen heittopelin päätteeksi. Wolverinesit onnistuivat blokaamaan lisäpisteyrityksen. Ottelun viimeisen maalin teki Tom Lastunen, joten hän keräsi niitä hattutempun arvoisesti. Joakim Backman potki lisäpisteet ja ottelu päättyi 34-0.

Ottelu parhaina palkittiin Markku Heinänen Sun Citystä, joka pysäytti Wolverines hyökkäyksen miinusjaardeille todella monta kertaa.  Wolverines II parhaana palkittiin Janne Hiitola, joka teki hienoja palautuksia aloituspotkuista sekä punteista.

Muita onnistujia Sun Cityssä oli koko puolustus joka pelasi tiivisti joukkueena. Hienoja yksilösuorituksiakin nähtiin kuten esimerkiksi Markku Heinäsen säkit, Joni Hildenin syötönkatko sekä Aki Ahola rähmätyn pallon peitto. Hyökkäyksessä isoimmat ansiot kuuluvat hyökkäyksen linjalle, joka raivasivat hienosti tilaa juoksupeleissä. Erikoisjoukkueissa löytyi ehkä eniten parannettavaa kun vierailijat tekivät eniten jaardeja niissä. Myös Sun Cityn Wiljami Kaartinen palautti lentopotkuista pari kertaa erittäin näyttävästi, joka selkeästi sytytti myös yleisön.

Sun City haluaa kiittää Wolverines II:sta hyvästä vastuksesta sekä erittäin siististä pelistä. On mukavaa pelata joukkuetta vastaan joka pelaa sääntöjen mukaan mutta kovaa!  

Q1
6-0 Tom Lastunen
7-0 Joakim Backman
Q2
13-0 Mikael Kangas
14-0 Joakim Backman
20-0 Tom Lastunen
21-0 Joakim Backman
Q3
27-0 Mikael Kangas
XP yritys blokattiin
Q4
33-0 Tom Lastunen
34-0 Joakim Backman

Hangonlehti kertoi ottelusta ensimmäisenä
http://hangotidningen.fi/fi/lokalt/fi/2014-07-12/630521/sun-cityn-voitto-ei-ollut-uhattuna
http://hangotidningen.fi/lokalt/sv/2014-07-12/630516/ohotad-seger-sun-city

Kuvia ottelusta:
http://paulinarokman.blogspot.fi/2014/07/touchdown-sun-city.html
http://ekupix.pp.fi/sc/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti