15.7.2014

Åbo Akademi 09ers vahvistukset

09ers pelurit: Benjamin Rydgren, Ville Väänänen, Christoffer Lindberg,
Marcus Von Schoutz, Sebastian Berndtsson 
Turussa toimiva Åbo Akademi 09ers joukkue on hyvä tapa tutustua jenkkifutikseen talvikaudella ja joukkue onkin tehnyt hienoa työtä Turussa ja moni opiskelija on aloittanut lajin sitä kautta. Yliopistosarja eroaa normijefusta sen verran että kentällä on 8 pelaajaa ja pelit pelataan sisähalleissa pienemmillä kentillä. 09ers on aloittanut toimintansa jo vuonna 2009 ja pelaa yliopistosarjaan Turun lohkossa UTU Beaver Hunters ja TUAS Tornadoes kanssa. Sun Cityn "alkuperäispelureista" Sebastian Berndtsson, Anssi Lindblom sekä Christoffer Lindberg ovat olleet joukkueessa jo usean kauden ajan.

Tällä kaudella Sun City aloitti yhteistyön 09ersin kanssa ja pelaajia kävi talvella harjoittelemassa joukkueen mukana talven harjoitusleirillä. Kauden alettua alkuperäiskolmikon lisäksi Ville Väänänen, Marcus Von Schoultz, Benjamin Rydgren sekä Jockum Törnqvist liittyivät Sun Cityn vahvuuteen ja ovatkin osoittautuneet todella hyviksi vahvistuksiksi.

Turun vahvistukset pyrkivät käymään kerran viikossa Sun Cityn harjoituksissa ja ihan mukavasti ovat paikalla käyneetkin. He tulevat yleensä kimppakyydeillä ja mikäli autossa on tilaa ne poimivat matkalta Salon vahvistuksen Lauri Olsbon mukaan kyytiin. Nämä "vieraspelaajat" ovat mukava lisä harjoituksissa, jotta saadaan täydet kentälliset pelaajia kokoon.


#28 Marcus Von Schoultz
Rookie kauden viime talvena pelannut Marcus Von Schoultz on osoittanut todella monipuoliseksi pelaajaksi. Hän on pelannut Sun Cityssä pääasiassa wingbackin paikkaa sekä välillä laitahyökkääjänä. Marcus on varmakätinen kiinniottaja ja osaa juosta pallon kanssa todella hyvin. Marcus on myös tuurannut puolustuksessa cornerin paikalla on osoittanut sielläkin että pallosilmä on kunnossa nappamalla syötönkatkoja sekä maahanlyöntejä.

Benjamin Rydgrenin on aloittanut 09ers:ssa vuonna 2009 ja pelannut isolla kentälle Sipoo Bulldogsin ja Raisio Oakmenin riveissä. Bennin koko yhdistettynä nopeuteen vakuutti Eemeli Sainion jo talven leireillä. Benni on pelannut pääasissa tukimiehenä mutta Marko Heikkisen loukkaantumisen jälkeen Sainio istutti hänet endin paikalle ja sielläkin hän pärjäsi loistavasti Wolverines pelissä.

#61 Ville Väänänen
Jockum Törnqvist on myös viime talven tulokkaita ja on olkapäävamman takia ehtinyt pelata vain yhden ottelun Sun Cityn puolustuksessa. Toivottavasti Jockum kuntoutuu "syyskierrokselle", jotta hän pääsee näyttäämään vahvuutensa useammassa ottelussa.

Ville Väänänen on 09ers alkuperäisjäseniä ja on pelannut myös Raisio Oakmenin riveissä. Ville on kokenut, rauhallinen sekä älykäs linjamies ja sen takia centerin paikka onkin hänelle luontainen. Hänet voidaan tarvittaessa pistää mille tahansa linjamiehen paikalle ja hän hoitaa hommansa mallikkaasti. Todellinen vahvistus Sun Cityn linjalle.

Sun City ja 09ersin on tarkoitus tiivistää yhteistyötä tulevana talvikautena ja järjestetää harjoitusleirejä jo siten että 09ers hyötyy niistä omaa kauttaan ajatellen. Ja toivottavasti yhteistyön myötä Hankoon saataisiin ensi kaudella pari autollista vahvistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti