13.6.2014

Sun City jatkaa koirankoulutusta

Vuoden 2011 Bulldogs ottelussa oli ennätysyleisö
Huomenna lauantaina (14.6) on taas pelipäivä Hangon Rukki Arenalla. Sun City saa vastaansa toisen koiralauman viikon sisällä. Viime viikon koirankoulutus meni sen verran penkin alle että tällä viikolla otetaan ihan eri metodit käyttöön ja pidetään huolta että Sipoon Bulldogsit lähtevät häntä koipien välissä kotimatkalle. Sipoolaiset ovat viettäneet viime kaudet ykkösdivarissa ja tällä kaudella hakevat uutta vauhtia kakkosesta. Sipoolaisten vauhti on tosin ollut hieman hakusessa ja ovat hävinneet kaikki kolme otteluaan Huskiesille, Steelersille sekä Rajaritareille. Bulldogsit saapuvat siis Hankoon kuola valuen himoiten ensimmäisiä sarjapisteitään. Vastaan astuu tosin pahasti ärsytetty Sun Cityn punainen karhu, joka tulee antamaan ihan erilaisen näytöksen kuin viime viikolla.

Huskies ottelu on jo nollattu joukkueen sisällä ja tiistain harjoituksissa sovittiin että ensi pelissä palataan normaalille tasolle eli aletaan taas pelaamaan hankolaista futista! Viikon harjoituksissa oli aistittavissa selkeää heräämistä ja keskittyminen otteluun sujui viime viikkoa paremmin. Sun City saa Bulldogs otteluun myös kovemman puolustuksen kun LB Lauri Olsbo on parannellut vammansa kuntoon ja SF Anssi Lindblom on taas mukana kokoonpanossa. Myös hyökkäyksen Christoffer Lindberg sekä Mikael Björkqvist ovat pelikunnossa, joten silläkin puolella ollaan kutakuinkin täydessä vahvuudessa.

Sun City on pelannut Sipoo Bulldogsia vastaan kahdesti 2011 kaudella . Silloin ensimmäisessä kotiottelussa 15 vuoden paussin jälkeen oli vastassa Bulldogs, joka voitti tiukahkon ottelun 6-18 noin 450 katsojan edessä! Toinen ottelu vieraissa päättyikin Sipoossa murheellisesti 74-0 Bulldogseille ja Sipoolaiset pelasivat myös ko. kaudella kakkosen finaalissa häviten Pori Bearsille.  

Ottelu alkaa lauantaina 14.6 klo 14:00 potkaistavalla kickoffilla. Ennen ottelua 13:50 esitellään pelaajat, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Ottelussa tuttuun tapaan herkullinen kahvio, josta saa makean lisäksi myös makkaraa ja HIK-jalkapallo myy olutta sekä siideriä. Sun City Cheerleaders huudattaa jälleen yleisöä ja Sun City toivookin että katsomot olisivat pullollaan kauden 2011 tapaan.

Kannattaa myös käyttää hyväksi superetu ostamalla kausikortti 50% alennuksella eli 10 €. Kortilla näet loput 3 kotipeliä sekä mahdolliset jatkopelit!

Poissa Sun Cityn rosterista:
#55 LB Jockum Törnqvist
#26 WR Rasmus BJÖRKQVIST
#22 RB Richard IKPAH
#65 OL Thomas SANDELL
#58 LB Benjamin RYDGREN
#61 OL Ville VÄÄNÄNEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti