9.6.2014

Sun City - Huskies 0-49 (0-20)

Huskies taitaa tehdä Vaasat tällä kaudella
Sunnuntaina 8.6 pelattiin II divisioonan "kärkikamppailu" Hangon Rukki Arenalla. Ottelusta odotettiin tiukkaa taistelua mutta Sun Cityn ensimmäisestä hyökkäysvuorosta lähtien ei ollut epäselvää kumpi on kakkosdivisoonan "kunkku". Huskies puolustus pelasi ensimmäisen Sun City hyökkäyksen kolme-ja-ulos ja heidän hyökkäysjoukkue teki heti maalin kotijoukkueen puolustusta vastaan. Sama jatkui läpi ottelun ja muutamaa kohtalaista draivia lukuunottamatta Sun Cityllä ei ollut mitään mahdollisuutta edes uhata Huskiesin nollapeliä. Sun City kärsi siis kauden ensimmäisen tappionsa rumin lukemin.

Sun Cityn puolustus pelasi kaikesta huolimatta ihan välttävästi vahvasti hyökkäävää Huskiesta vastaan. Lentopotkutilanteissa ei onnistuttu kovin hyvin ja niiden takia Huskies sai loistavia kenttäasemia, joiden ansiosta vieraat pääsivät helpohkosti maalintekoon. Takentän tulokaspelaaja Rasmus Mäkelä palkittiin joukkueen sisäisellä BE THE HAMMER palkinnolla. Rasmus jakoi taklaustilaston ykköspaikan 5-1 taklauksellaan Joni Hildénin kanssa. Mäkelä ja nappasi myös yhden syötönkatkon ja tiputti kaksi heitettyä palloa maahan, joten tämä tulokas osoitti ottelussa että ansaitsee paikkansa avauskokoonpanossa.

Katsomossa nautittiin vaikka pelikentällä tulikin selkään!
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin molempien joukkueiden keskushyökkääjät: Janne Moisio Huskiesista ja Tom-Oscar Lastunen Sun Citystä.

Sun Cityn kausi jatkuu kotiottelulla ensi lauantaina 14.6 klo 14:00. Vastassa on silloin seuraava hurttalauma eli Sipoon Bulldogs joka on hävinnyt molemmat kaksi otteluaan. Tästäkään ottelusta ei tule helppoa kun selväksi on käynyt että Huskiesta lukuunottamatta muut joukkueet ovat erittäin tasaisia keskenään.


Ottelusta muissa mediossa:
http://hangotidningen.fi/fi/lokalt/fi/2014-06-08/616951/sun-citylla-raskas-iltapaivapuhde
http://www.gridiron.fi/blog/2014/06/08/pelaako-hameenlinna-huskies-vaarassa-sarjassa/
http://huskies.fi/?p=4855

Touchdown.fi sivulta löytyy todella hienoja kuvia:
http://touchdown.kuvat.fi/kuvat/Palloilu/2014/Amerikkalainen+jalkapallo+2014/2.divari/Sun+City+vs.+Huskies+8.6.2014/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti