22.5.2014

Wolverines II - Sun City ennakkotunnelmia

Viime vuonna SC voitti kotona, miten käy lauantaina?
Sun Cityn kausi jatkuu lauantaina 24.5 vierasottelulla Käpylän Velodromin harjoituskentällä klo 14:00 alkavalla ottelulla, jossa vastaa asettuu tuttu ja rakas vastustaja Helsinki Wolverines II. Wolverines avasi kautensa vahvasti viime viikonloppuna kaatamalla Lappeenrannan Rajaritarit 23-0. Vastassa on siis aina hyvin puolustava ja ilmeisesti tänä vuonna paremmin hyökkäävä ahmalauma. Odotettavissa on jälleen puolustusten ottelu ja veikkaus on että pisteillä ei tässäkään ottelussa mässäillä.

Viime vuoden kohtaamisen Sun City voitti kotona 21-6. Aikasemmat kohtaamiset menneet siten että Wolverines voitti kaudella 2012 ja kaudella 2011 Sun City voitti kerran ja hävisi kerran. Keskinäiset ottelut ovat siis tasan 2-2, mutta luonnollisesti aikaisemmilla otteluilla ei ole mitään merkitystä.  

Sun City lähtee Helsinkiin hieman ontuen kun avausottelun jälkeen useampi avauskokoonpanon pelaaja joutuu jättämään tulevan pelin väliin pikku kolhujen takia. Onneksi kuitenkin mukaan saadaan 30 pelaajaa, joten sen suhteen ei pitäisi olla mitään hätää ja peliaikaa luvassa myös niille joille se jäi vähemmälle avausottelussa. Åbo Akademi 09ers joukkueesta on myös pari uutta kaveria liittynyt Sun Cityn riveihin, joten turkulaisten apu on tarpeen heti kauden alussa.

Toivottavasti "pikkuvelolla" nähdään jälleen suuri joukko Sun City kannattajia, kuten viime vuonna ECG:tä vastaan, jolloin kuulemma tehtiin jonkun sortin yleisöennätys. Wolverines myy ilmeisesti ottelussa makkaraa ja kahvia joten ihan kuivin suin ei tarvitse ottelusta nauttia.

Pois Sun City kokoonpanosta:
#16 Marcus FRIMAN (TE)
#22 Richard IKPAH (RB)
#26 Rasmus BJÖRKQVIST (WR)
#44 Mikael HOLMSTRÖM (LB)
#61 Ville VÄÄNÄNEN (OL)
#64 Jon LUNDSTRÖM (OL)
#80 Mikael BJÖRKQVIST (WR)
#86 Kristoffer BISTRÖM (RB)
#99 Lauri OLSBO (LB)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti