11.4.2014

Otteluennakko: Sun City Hanko - Griffins St Petersburg

Pic from www.griffins.ru
Lauantaina 12.4 pitkä jenkkifutiskauden odotus vihdoin palkitaan harjoitusottelun merkeissä. Talvikausi alkaa olemaan ohi ja preseason ottelu olkoon ensimmäinen oikea kevään merkki. Vastaustajana erittäinen mielenkiintoinen Griffins Pietarista,  joka viime kaudella pelasi kuusi ottelua häviten vain yhden, joka sekin oli Venäjän sarjan finaali. Griffinsin joukkueesta tai pelityylistä on tietoa vain muutaman otteluvideon verran ja niiden perusteella vastaan tulee isokokoinen ja kova joukkue. Ottelussa mitataan molempien joukkueiden kevätkunto ja pelisysteemien sisäänajon tila. Sun Cityllä on tavoitteena oppia mahdollisimman paljon ottelun aikana ja tehdä paljon onnistuineita "pelejä" mahdollisimman monelle pelaajalle. Lopputuloksella ei sinänsä ole väliä mutta tottakai jokainen ottelu lähdetään voittamaan.

Sun City tuo kentälle hieman uudistuneen joukkueen. Joukkueen rookiet Robin Hjerpe, Rasmus Björkqvist, Rikhard Ikpah, Teo Talvia, Per-Eric Salo, Topi Danielsson, Rasmus Mäkelä sekä John Berlin pääsevät ensimmäisen kerran pukemaan Sun City pelipaidan päälle ja luvassa on mukavasti peliaikaa koska muutama kokeneempi pelaaja on pois kokoonpanosta. Sun City paidan pukee päälleen pitkähkön tauon jälkeen myös Christoffer Lindberg, joka kauden 2011 jälkeen on pelannut Åbo Akademi 09ers sekä Raisio Oakmenin riveissä. Salo Scorpionsin kuopatusta joukkueesta on lauantaina mukana kokenut Lauri Olsbo, joka on innokkaana mahdollisuudesta pelata vain yhteen suuntaan eli puolustuksessa.

Pitkään Sun Cityn valmennuksessa vaikuttaneelle Tony Anderssonille preseaon ottelu on ensimmäinen päävalmentajana. Tässä hieman HC:n tunnelmia ottelun alla:

Päävalmentaja Andesson, miten mielestäsi harjoituskausi on tähän asti sujunut?
Kauden 2014 valmistelut ovat edenneet ennakoitua paremmin, koska harvoin on harjoituksissa ollut vähemmän kuin 22 pelaajaa mikä on yllättänyt minut positiivisesti. Ainut osa-alue mitä ollaan tehty liian vähän on erikoisjoukkueet mutta sama ongelma on muillakin joukkueilla ollut.

Mitä mieltä olet tämänhetkisestä rosterista?
Joulukuun tryout treenit toi meille uusia mielenkiintoisia yksilöitä, jotka tosiaan on vahvistanut meidän rosteria. Kesällä tullaa siis näkemään uusia "sankareita" mutta en paljasta niitä nimiä vielä ettei tule liikaa suorituspaineita pelaajille.

Vastassa on tiettävästi isokokoinen joukkue, Griffins Pietarista. Mitkä ovat fiilikset ottelun alla?
Tuleva Griffinsin ottelu taitaa jännittää päävalmentajaa enemmän kuin pelaajia mutta eiköhän se jännitys laukea kun kickoff on potkaistu. Ja vaikka Pietarin pojat näytää isoilta niin ne vaan kaatuu korkeammalta.

Minkälaisella taktiikalla Pietarin jengi kaatuu?
Jos mun gameplan toteutuu niin meidän uusittu puolustus tulee pysäyttämään aika tehokkaasti vastustajan hyökkäyksen ja se antaa meidän hyökkäykselle hyvät kenttäasemat aloittaa meidän nopeatempoinen hyökkäys. Meillä on muutama "uusi" ase tänävuonna millä saadaan hyökkäys vieläkin tehokkaammaksi vaikka viime vuoden etenijäkuningas Jocke Lindholm onkin siirtynyt hyökkäyksen koordinaattoriksi.

Osa pelaajista käy ahkerasti harjoituksissa ja osa vähän vähemmän. Onko joku pelaaja jolta on syytä odottaa hienoja otteita harjoituskauden perusteella?
Talvikauden yleinen hyvä treeniaktiivisuus tullaan huomamaan viimeistään kun sarjakausi alkaa 17.5 Kuopion Steelerseitä vastaan. Puolustuksen puolella on se isoin muutos näkyny ja meidän takakenttäpuolustus on kehittynyt eniten ja myös puolustuksen linjassa on tapahtunut ihmeitä, oli nyt vaan isoin joukoin kannustamaan Sun City uusiin sfääreihin

Sun City Hanko toivottaa kaikki uudet ja vanhat jenkkifutiksen ystävät seuraamaan preseason ystävyysottelua Karjaan tekonurmelle klo 17:00. Ennen ottelua esitellään joukkueiden pelaajat joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Sun Cityllä on aina tavoitteena järjestää hyviä ottelutapahtumia. Nyt ollaan vieraalla maaperällä, ja toiveena onkin että yhteistyö Raaseporilaisen kenttähenkilökunnan kanssa sujuu yhtä hyvin kuin kotikentällä.

Ottelun väliajalla ja jälkeen on myytävänä Sun City fanipaitoja sekä kausikortteja. Myynti tapahtuu katsomon yhteydessä. Paidat ja kausikortit maksavat 20 €. Futsaljengi ESC Tammisaaresta tulee pitämään kahviota ottelun yhteyteen, joten sieltä saa väliajalla eväitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti