27.3.2014

Sun City Goes Raseborg

Kevät koittaa ja kausi lähenee päivä päivältä. Sun City pääsee tänä keväänä vihdoinkin näyttäytymään myös Raaseporilaiselle urheiluväelle harjoitusottelun muodossa, eli 12.4 klo 17:00 pelataan Karjaan tekunurmella jenkkifutista.

Vastustaja onkin mielenkiitoinen kun vastaan asettuu St. Peterburg Griffins. Pietarilaiset ottivat yhteyttä vuoden alussa etsiessään harjoitusvastustajaa ja Sun City tarttui tarjoukseen. Vastustajasta ei oikeastaan tiedetä muuta että pelasivat viime kaudella Venäjän sarjan finaalissa häviten Moscow Black Stormille. Odotettavissa on varmastikin fyysinen ja kova joukkue, joka sopii erittäin hyvin harjoitusvastustajaksi.

Ottelu pelataan siis Karjaan tekonurmella, eli Sun City ja jenkkifutis tekee ensi esiintymisen Raaseporin puolella. Joukkueessahan pelaa ja harjoittelee viitisentoista Raaseporilaista pelaajaa, joten paikallinen yleisö pääsee seuraamaan "oman kylän" poikien edesottamuksia.

Tapahtumaan on ilmainen vapaapääsy. ESC futisjengi tulee otteluun pitämään kahviota. Paikalle tulee pieni myyntipiste josta voi ostaa fanituotteita sekä kausikortteja. Otteluun pyritään järjestämään selostus, jotta yleisö pysyy paremmin selvillä matsin tapahtumista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti