30.3.2014

Minicamp part 3

Make Heinänen tuurasi kipeänä ollutta Holmlundia
Talvikauden kolmas minicamp pidettiin lauantaina 29.3.2014 Tammisaaren EIF-hallissa. Paikalle oli tullut aavistuksen vähemmän pelaajia kuin aikaisemmilla leireillä, mutta eipä se paljon menoa haitannut. Pelaajia oli noin 30 kpl, ja mukana oli muutama kova pelaaja yliopistojoukkue Åbo Akademi 09´ers:sta. Tarkoituksena oli myös että Lohjan Lions olisi osallistunut leirille mutta jostain syystä he jäivät saapumatta paikalle. Harjoituksen sisältö oli vastaava kuin aikasimmilla leireillä, eli indy-osuuksissa vedettiin kovalla temmolla toistoja eri harjoitteista ja lopuksi pelattiin hyökkäys vastaan puolustusta. 

Peliosuuden alkaessa hyökkäysjoukkue oli kovassa iskussa ja puhkoi puolustusta useaan kertaan. Pelirakentaja Sebastian Berndtsson oli hyvällä pelipäällä ja teki useita hienoja valintoja heitoissaan. Puolustus pääsi kuitenkin pian jyvälle kuviostaan ja hyökkäyksen pelit saatii estettyä tehokkaasti. 

Loppupalaveri
Harjoitusten kovimman pelaajan "Be The Hammer" palkinto luovutettiin tällä kertaa puolustuksen tulokaspelaaja Robin Hjerpelle, joka on todellinen Ahvenanmaan lahja Sun Citylle. Robin pelaa puolustuksessa endinä ja on todella tehokas kaveri estämään heittoja. Tälläkin leirillä hän droppasi pallon kertaalleen, säkitti pelinrakentajan useasti ja esitti muutenkin hienoja vasaran arvoisia otteita. 

Sun City haluaa kiittää vierasvalmentaja Ari Mikkolaa, joka veti erittäin hyvät treenit tukimiehille ja koordinoi myös puolustusta Eemeli Sainion sekä Tomson Holmlundin poissaollessa.

Ari Mikkola on auttanut Sun City useasti
Seuraava leiri järjestetään 29.4 EIF hallissa. Luonnollisesti jos pääsemme ennen sitä nurmikentille niin leiri pidetään ulkona. Mikä olisikaan mukavampaa kuin pelata Scrimmage Hangon vihreällä kentällä. Ennen leiriä kuitenkin harjoituspeli Pietarin Griffinsiä vastaan Karjaalla 12.4 klo 17:00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti