24.2.2014

Minicamp part 2

Minicamp part 2, feat Lions från Lojo
Lauantaina 22.2 klo melkein koko Suomi istahti televisiodensa eteen jännittämään olympialaisten pronssiottelua Suomen ja Usan välillä. Näin eivät kuitenkaan tehneet Sun Cityn ja Lohja Lionsin pelaajat jotka kokoontuivat Tammisaaren EIF-jalkapallohalliin yhteisharjoitukseen. Paikalla oli vakuuttava määrä pelaajia ja valmentajia. Sun Citystä 26 pelaajaa, Lohjalta noin 14 peluria sekä muutama peluri yliopistojoukkue Åbo Akademi 09ers:in riveistä. Valmentajina leirillä oli Sampo Ranta Roostersista, Marko Vartiainen Lohjalta sekä Hangon koko valmennustiimi (Andersson, Sainio, Holmlund, Syrjälä).

Lions hyökkää
Indy osuuksissa keskityttiin lajin perusasioiden hiomiseen. Yhteisharjoituksissa näkee selvästi että yritystä on vieläkin enemmän kun vastassa vähän vieraampia kavereita. Indy osuuksien jälkeen pelattiin tunnin verran pelaajien paljon odottamaa scrimmagea, jossa mentiin luonnollisesti kovalla temmolla ja täydellä kontaktilla.

Sun Cityn päävalmentaja Tony Andersson oli todella tyytyväinen toisen minicampin sisältöön ja antoi pelaajille yleisarvosanaksi hyvän. Lohja Lions toimi hyvänä mittarina ja osoitti sen että töitä on vielä paljon tehtävänä ennenkuin joukkue on valmis 2-divisioonan otteluihin. Lionsin kokeneimmat pelaajat näyttivät Sun Cityn tulokkaille hyvää esimerkkiä miten fyysistä jenkkifutista pelataan. Be The Hammer palkinto jaettiin kuten on tapana jokaisella leirillä ja otteluissa. Andersson luovutti vasaran tällä kertaa kovia taklauksia esittäneelle Anssi Lindblomille, joka oli pitkästä aika mukana Sun Cityn harjoituksissa.  
 Wiljami Kaartinen ja Sampo Ranta
   
Tony Andersson ja koko Sun Cityn joukkue kiittää suuresti Lohjan Lionsia hyvistä harjoituksista. Suuri kiitos myös Roostersin Sampo Rannalle, joka veti erittäin hyvät harjoitukset takakentän pelaajille. Sampo lupasi tulla auttamaan myös tulevilla minicampeilla, joka
on äärimmäisen iloinen uutinen joukkueelle.

Sun City jatkaa viikkoharjoituksiaan normaalin aikataulun mukaisesti keskiviikkoisin ja lauantaisin Cuplis hallilla. Seuraava minicamp pidetään Tammisaaren palloiluhallissa 29.3.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti