16.2.2014

2-divarin Facebook vertailu

2-divisioonan kaikilta joukkuilta löytyy sivut Facebookista. FB tykkäysten perusteella Helsinki Wolverines on ylivoimainen ykkönen, mutta kyseessä on myös liigajoukkueen FB-sivu, joten ei ihan suoraan vertailukelpoinen muiden 2-divarin joukkueiden kesken. 
Kakkosena porskuttaa Sun City ja 879 tykkääjää kertoo siitä että ainakin internetin puolella on organisaatiossa tehty jotain ihan kohtalaisesti. 
Savon ylpeys Kuopio Steelers 773 tykkäyksellään on kolmantena, joten myös Kuopiossa osataan markkinoida joukkueen tekemistä internetissä. Kuopion organisaatio vaikuttaa muutenkin hyvin toimivalta tulee varmasti olemaan myös pelikentillä 2-divisioonan kärkijoukkueita. 
Huskiesin tykkääjämäärä 681 vaikuttaa pieneltä kun organisaatio on kunnossa, joukkue pelasi rautamaljassa ja tyylikkäillä www-sivuilla uutisoidaan 300-400 henkilön katsojamääristä. 
Viidentenä löytyy Lappeenrannan Rajaritarit 598 tykkäyksellä. Rajaritarit sai paikan 2-divarista kun Porilaiset sen luovuttivat. Pelillisesti Rajaritarit pääsivät nyt oikealle sarjatasolla, mutta toivottavasti taustavoimia pystytään kasvattamaan vaatimusten mukaiseksi.
Sipoo Bulldogs tiputtautui divarista kakkoseen. 431 tykkäystä kertoo siitä että Facebookmarkkinointiin ei ole satsattu kovin paljon.   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti