20.1.2014

Facemaskin takaa: Aleksi Holmström

#60 Aleksi Holmström
Facemaskin takaa haastattelusarja saa nyt jatkoa pitkän tauon jälkeen. Haastatteluvuorossa on joukkueen nuoriso-osastoa edustava 17-vuotias Aleksi Holmström, jota ikästä huolimatta voi huoletta kutsua linjamieheksi. Aleksi on ahkera harjoittelija jonka kehityskäyrä on mennyt jyrkästi ylöspäin. Aleksi ei harjoituksissa paljon valita vaan tekee nöyrästi kaiken mitä valmentaja käskee. Vastauksista näkee myös nuoren miehen nöyryyden lajia kohtaan ja moisella asenteella on mahdollisuus edetä vaikka kuinka pitkälle.       

Pelasit viime kaudella ensimmäiset pelit 16-vuotiaana miesten joukkueessa ja sarjassa. Kerrotko hieman miltä ensimmäinen peli tuntui? 
Preseasonin lähestyessä aloin tietysti miettimään, miten pärjäisin aikuisia pelaajia vastaan, mutta harkkapelissä Truckersia vastaan huomasin, että kyllä tässä iässäkin pärjää. Kauden avausmatsissa Steelersiä vastaan oli taas eri fiilis, koska kyseessä oli sarjapelit, mutta hyvältä se tuntui.

Miten mielestäsi loppukausi sujui omalta osaltasi.
Oma peli alkoi koko ajan parantua loppukautta kohti mentäessä, mutta valitettavasti Panthers matsissa kyynärpää sai kovan tällin, ja se alkoi haittaamaan semifinaalissa.

Aleksi Holmström maajoukkueen opissa
Olit maajoukkueen mukana voittamassa kultaa suomelle. Minkälaiset fiilikset jäi maajoukkuesta?
Maajoukkueesta jäi todella hyvä maku suuhun, joukkuehenki oli loistava ja sieltä sai lisää syvyyttä omaan harjoitteluun.

Mitkä ovat tulevan kauden henk. kohtaiset tavoitteesi?
Tavoitteeni tulevalle kaudelle ovat oman pelin jatkuva parantaminen ja parhaansa tekeminen.

Millä osa-alueilla haluaisit eniten vielä kehittyä?
Tällä hetkellä tärkeimmät osa-alueet ovat voima ja nopeusharjoittelu, mutta pidän yhtä tärkeänä teknillistä osaamista.

Jos et pelaisi linjassa niin mitä paikkaa haluaisit pelata?
Hyökkäyksen linjan sijaan olisi varmaan seuraavana puolustuksen linja, mutta myös Linebackerin paikka kiinnostaisi, mutta en tiedä riittäisikö nopeus siihen.

Kuka on kovin vastustaja Sun City treeneissä?
Sun Cityssä kovia vastustajia riittää, mutta Markku Heinänen vie voiton.

Muistatko missä joukkuessa oli viime kaudella kovimman puolustajat vastassa?
Viime kaudella oli monia joukkueita, joissa oli kovia puolustajia, mutta kovimpia olivat Steelers ja Huskies, pohjalla olivat Panthers ja ECG.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti