25.1.2014

Back to School

Dummyt saivat kovaa kyytiä 9-luokkalaisilta
Sun City Hanko piti kuluvalla viikolla 2 kpl liikuntatunteja Hangö Högstadiumin 9-luokille. Oppilaat saivat tunnin aikana kokeilla jenkkifutiksen perusasioita eli pallonkäsittelyä sekä blokkaamista että taklaamista. Oppilaiden mielestä luonnollisesti hauskinta oli varusteiden päälle pukeminen ja "rymistely" taklaustyynyjä vastaan.

Molemmilla liikuntatunneilla oli hyvä porukka nuorukaisia, jotka jaksoivat innokkaasti yrittää heille täysin uusia asioita ja joukossa oli myös potentiaalisia jenkkifutareita. Sun City tarvitsee tulevaisuutta ajatellen lisää nuoria pelaajia ja 9-luokkalaiset (15-16 v.) ovat sopivan ikäisiä aloittamaan harjoittelun aikuisten mukana.

Junnutoimintaa ollaan parhaillaan kartoittamassa ja nämä tunnit ovat yksi osa sitä. Ensimmäinen ja suurin ongelma on ollut vetäjien puute. Eli tarvittaisiin 1-2 henkilöä, jotka homman aloittaisivat. Sen jälkeen olisi tarkoitus valita ikähaarukka johon joukkuetta aletaan kokoamaan. Kun ryhmätoiminta saadaan alkuun olisi toiveena että junioreiden vanhempia liittyisi mukaan apuvalmentajiksi tai joukkueenjohtajaksi, jotta toimintaan saadaan laajempi pohja. Sun Cityn junioritoiminta oli laajimmallaan 90-luvun alussa kun lippupalloa pelattiin kahden poikajoukkueen (C+D junnut) ja tyttöjoukkueen voimin. Jenkkifutista pelattiin myös B-juniorijoukkuessa.

Jos junnutoiminta kiinnostaa ota yhteys suncityhanko@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti