10.12.2013

Sun Cityn joululahjavinkit

Sun City Teamshop täynnä fanitavaraa!
Joululahjojen hankinnassa ei kannata lähteä merta edemmäksi kalaan vaan kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi paikallista tarjontaa. Sun Cityn yhteistyökumppaneista löytyy myös monta yritystä, joiden valikoima soveltuu loistavasti myös joululahjojen hankintaan. Tässä hieman valikoituja vinkkejä jouluostoksille:

Tosi Sun City fanille parhaat lahjat löytyvät luonnollisesti Sun Cityn omasta webshopista:
http://outlet.dk/fi/group/300/joukkue-vaihde-teams-finland-sun-city-hanko.aspx

Friman Matkojen sivuilta löytyy laaja valikoima erilaisia matkapaketteja kuten esimerkiksi päivä/hotelli risteilyjä Tallinnaan. Muista myös Frimanin konserttibussit.
Katso talven ja kevään tarjonta sivuilta http://www.frimanresor.fi

Oy Han-Cut Ab tekee painotuotteita ja teippauksia kaikille mahdollisille materiaaleille. Kuvallinen t-paita on aina hauska lahja kenelle tahansa. www.han-cut.fi

Jos internetin hitaus kyllästyttää kannattaa tarkistaa kuuluuko taloutesi Karjaan Puhelimen kuituliittymän piiriin. Jos ei niin ilmoita kiinnostuksesi www.omakuitu.fi sivuilla, ja jossain vaiheessa myös sinulla mahdollisuus kunnolliseen internetyhteyteen sekä laajaan kanavavalikoimaan.
www.karjaanpuhelin.fi

Ekm Servicellä on putiikit Hangossa ja Tammisaaressa. Heiltä saat parhaat tietotekniikan tuotteet kuten tietokoneet, läppärit, padit jne jne. Asiantunteva sekä ystävällinen palvelun on aina iso plussa!
www.ekm.fi

Kari Ketonen on huippuluokan Personal Trainer, joka toimii akselilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen, Karkkila.  Ilahduta lähimmäistäsi hyvinvointilahjakortilla, jolla hän saa henkilökohtaista apua ja ohjausta kotiinsa hyvinvointialan ammattilaiselta.
www.kariketonen.fi

CMS Aplico Lohjalla on monipuolinen liikunta ja hyvinvointikeskus. Kuukauden treenipassi on hyvä ja hyödyllinen lahja kenelle tahansa.
http://www.aplico.fi/

Maalausliike T-B Ekholm Oy tarjoaa työkaluja ja tarvikkeita Hangossa rakentajille ja nikkareille. Kunnon porakone on joka äijän lahjatoive numero uno!
http://www.t-be.fi/

Tian Kirjakaupasta Vuorikadulta saa joulun parhaat kovat lukulahjat.

Hanko Café ratakadulla on Hangon paras pizzeria, jossa kannattaa pitää paussi ostosten lomassa ja syödä hyvin tai juoda kuppi kahvia

El-Berndtssonin perinteikäs lamppukauppa sijaitsee Boulevardilla ja sieltä on hyvä valikoima valaisimia sekä muita sähkötarvikkeita.

Taxi-Kurre kyydittää jouluostoksille ja muuallekin jos oma ajokunto on kyseenalainen esim. pikkujoulujen takia.
http://www.taxikurre.fi/

Ravintola Origo on auki ympäri vuoden. Lahjakortti Origoon on varma valinta hyvä ruoan ystäville. Origosta voi myös tilata joulupöydän herkut, jotta kotikokit pääsevät hieman helpommalla.
http://www.restaurant-origo.com/

Sun City toivottaa kannattajilleen sekä yhteistyökumppaneilleen rauhaisaa ja stressitöntä joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti