5.12.2013

Avoimet harjoitukset osa 1

Eturivissä uudet kokeilijat
Sun Cityn lajiharjoituskausi alkoi pitkähkön tauon jälkeen Cupliksella 4.12. Avoimiin harjoituksiin oli saapunut päävalmentaja Tony Anderssonin iloksi 28 pelaajaa, joista 10 oli uusia lajin kokeilijoita. Joukkue järjesti aikaisemmin päivällä liikuntatunnin Tammisaaressa, ja sieltäkin saapui useampi kaveri päivän toiseen harjoitukseensa.

Coach Andersson otti ensimmäisen kerran päävalmentajana joukkueen haltuunsa ja veti vanhoille pelaajille hyvätemposia drillejä. Vanhojen pelaajien kasvoilla paistoi lajiharjoitustauon jälkeinen innostus ja tunnelma harjoituksissa oli mukava.

Coach E kertoo lajin perusteita
Sun Cityn on järjestänyt avoimia harjoituksia jos usean vuoden ajan ja niiden sisältö on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena ja tärkeintä on se että heti ensimmäisellä kerralla kokeilijat pääsevät pelaamisen makuun. Sun Cityn onneksi vetäjäksi oli saatu itse konseptin kehittäjä Jocke Eriksson, jonka filosofian mukaan tärkeintä on että uudet kokeilijat viihtyvät harjoituksissa.

Game is ON!
Ensin pelaajat saivat varusteet sovitukseen ja kaikille löytyi sopivat kamat. Coach Eriksson piti pienen luennon jenkkifutiksen perusteista ja sen jälkeen suoritettiin lämmittelyt koko joukkueen voimin. Uusille pelaajille annettiin pelipaikka, jonka perusasiat käytiin läpi lyhyesti ja yksinkertaisesti. Tämän jälkeen aloitettiin pelaaminen 8 vs 8 tyylisesti. Uudet pelaajat olivat pääasiassa hyökkääjinä ja yksinkertaisen pelikirjan avulla saatiin kaikille pelaajille toistoja sekä juoksu- että heittopeleistä. Uusissa pelaajissa oli selvästikin potentiaalia kun heidän toimestaan päästiin "puhkaisemaan" puolustus muutamaan kertaan todella näyttävästi. Toivottavasti mahdollisimman moni kokeilijoista innostui lajista sen verran että saapuisivat myös seuraaviin avoimiin harjoituksiin ensi keskiviikkona 11.12 klo 18:30. Lisää kokeilijoita luonnollisesti mahtuu mukaan joten TERVETULOA!

Avointen harjoitusten tapahtuman Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/180954695432228/ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti