30.11.2013

Valmennuskuviot selvillä

HC Tony Andersson
Sun Cityn hallitus on nimittänyt Tony Anderssonin edustusjoukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2014. Coach Andersson on ollut mukana Sun Cityn toiminnassa koko uuden tulemisen myötä vuodesta 2010. Hän tuntee siis joukkueen kuin omat taskunsa ja pystyy siten päävalmentajana kehittämään tarvittavia osa-alueita.

Coach Andersson on valinnut valmennustiimiinsä Tomson Holmlundin, Eemeli Sainion sekä Joakim Lindholmin. Tomson jatkaa töitä linjan kanssa, Eemeli puolustuksessa ja Lindholm hyökkäyksessä Anderssonin kanssa. Jan Österlund hoitaa edelleen Sun Cityssä valmennuspäällikön tehtäviä.

Sun City tulee käyttämään myös ulkopuolista valmennusapua klinikkatyylisissä harjoituksissa sekä erityisesti leireillä, joita järjestetään kuukausittain Tammisaaren EIF-jalkapallohallissa. Joukkue myös kartoittaa yhteisharjoitusten järjestelmistä lähiseudun joukkueiden kanssa.

Coach Andersson ja Sun City aloittaa harjoituskauden noin 31 pelaajan rosterilla, johon pyritään löytämään uusia pelaajia joulukuussa järjestettävien avoimien harjoitusten kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti