26.10.2013

Maajoukkuepelurien haastattelu

#64 Aleksi, #61 Werneri
Sun Cityn ylpeydet
Sun Cityn juniorilupaukset Werneri Kaartinen ja Aleksi Holmström ottivat ensikosketuksensa kansainvälisiin peleihin U17 pohjoismaiden mestaruuskisoissa, jotka pelattiin Vantaan ISS Stadionilla 17-19.10. Kisoihin osallistuivat Suomi, Ruotsi sekä Tanska. Kaikilla mailla oli turnauksessa kaksi joukkuetta, varsinainen maajoukkue sekä kehitysjoukkue. Sun City pojat pelasivat kehitysjoukkueessa, joka hieno saavutus pojille jotka pelasivat ensimmäisen jefukautensa kuluvana vuonna.

Kisojen avauspäivänä torstaina 17.9 pelattiin ottelut Suomen ja Tanskan välillä. Ensimmäisenä kentällä oli Wernerin ja Aleksin kehitysjoukkue. Sun Cityn pojat lauloivat innokkaina ensimmäisen kerran maalaulun ottelun aluksi ja se kuulemma nosti pelifiiliksen heti kattoon. Ottelu oli tiukka vääntö jonka Suomi voitti viimeisen minuutin aikana tehdyn maalin ansiosta. Ottelu päättyi numeroin 26-20 (8-14). Aleksi ja Werneri pelasivat aloittavina pelaajina linjassa guard ja tackle paikoilla, eli linjan vasen puoli oli Sun City pelaajien vastuulla. Ottelu nopeita ja teknisiä Tanskan puolustuksen linjamiehiä vastaan sujui kuitenkin poikien mukaan mallikkaasti ja heillä ei ollut suurempia ongelmia pitää heitä "kurissa".
Lue Tanska II - Suomi II otteluraportti SAJL:n sivuita http://www.sajl.fi/?x167512=1786861.

Perjantaina Suomen joukkueilla oli välipäivä kun Tanska ja Ruotsi pelasivat vastakkain. Lauantaina oli vuorossa ottelut lempivastustajaa Ruotsia vastaan. Kakkosjoukkue pääsi kentälle jo kukonlaulun aikaan kun kickoff potkaistiin kello 10:00 aamulla kirpeässä mutta aurinkoissa kelissä. Aikainen ajankohta oli tiettävästi tuottanut hieman ongelmia muutamalle pelaajalle, jotka olivat saapuneet kentälle juuri ajallaan kickoffia potkaistaessa. Sun City pelaajille aikainen herätys ei tuottanut ongelmia, ja vielä kun vastassa oli Ruotsi joka sytytti peli-innon heti aamusta alkaen. Itse ottelu meni ensimmäisen puoliajan "kohmeilun" jälkeen Suomen komennossa ja päättyi 16-6 (0-0), joka tarkoitti kultamitalia kakkosjoukkueen pelaajille. Aleksin ja Wernerin mukaan Ruotsin puolustajat olivat vahvempia kuin Tanskan, mutta heidän tekniikkansa oli hieman huonompi joten pystyivät kontrolloimaan heitä loistavasti.
Voittajien on helppo hymyillä
Raportti Suomi II - Ruotsi II ottelusta: http://www.sajl.fi/?x167512=1794198

Holmström ja Kaartinen olivat silminnähden mielissään maajoukkueeseen pääsemisestä ja saivat sitä kautta arvoisensa palkinnon hienon työn eteen jonka olivat tehneet viime talven ja kesän aikana. Molemmilla vaikuttaisi olevan kiinnostusta kokeilla ensi vuonna pääsyä ykkösjoukkueeseen tai kenties jo U19 joukkueeseen ja nämä mahdollisuudet tuovat lisämotivaatiota talviharjoitteluun. Maajoukkueen valmennus oli antanut pojille hyvää palautetta ja myös vinkkejä asioista joissa voisi hieman parantaa. Sun City linjavalmennus varmasti ottaa asiat huomioon ja pitää huolta että ensi kaudella tämä kaksikko on vieläkin kovemmassa iskussa ja sitä kautta myös Sun City edustus maajoukkueessa saadaan jatkumaan.

Lue myös ykkösjoukkueen voitokkaiden otteluiden raportit SAJL sivuilla.
Suomi - Tanska 35-6 http://www.sajl.fi/?x167512=1787455
Suomi - Ruotsi 14-0 http://www.sajl.fi/?x167512=1794869

Jutun kuvat: Thomas Holmström

>>> Touchdown.fi sivuilla kattavasti kuvia PM-kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti