27.9.2013

Terveisiä U17 maajoukkueleiriltä

Werneri Kaartinen OT
Sun Cityn hyökkäyksen linjassa läpimurtonsa edustusjoukkueeseen tällä kaudella tehneet junioripelaajat Aleksi Holmström ja Werneri Kaartinen osallistuivat U17 maajoukkueen karsintaleirille, joka pidettiin Vaahteramalja viikonloppuna 31.8-1.9 Käpylän Velodromilla. Leirille oli kutsuttu 120 pelaajaa, mutta silloin alkaneen flunssa-aallon takia paikalle oli päässyt noin 90 pelaajaa. Tästä johtuen ko. leiriltä ei karsittu yhtään pelaajaa vaan kaikki saavat osallistua seuraavalle leirille.Aleksi Holmström OG
Leirin sisältö oli samankaltainen kuin normaalit Sun Cityn harjoitukset, eli molempina päivinä oli harjoitukset joissa tehtiin pelipaikkakohtaisia indoja sekä pelattiin hyökkäys vastaan puolustusta. Wernerille ja Aleksille tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsivät pelaamaan omanikäisiä vastustajia vastaan ja tämä oli luonnollisesti pojille motivaatiota nostattava asia. Heidän mukaansa oli todella mukavaa pelata "omankokoisia" kavereita vastaan ja kertoivat pärjäänneensä hyvin vaikkakin huomasivat että moni vastustaja oli teknisesti ehkä pienen askeleen edellä. Werneri ja Aleksi tosiaan joutuvat antamaan hieman etumatkaa kokeneemmille kavereille koska ovat pelanneet vasta yhden kauden, mutta toisaalta heillä on jo kokemusta pelata miesten pelejä joten ehkä kokonaisuudessa ovat aika samalla viivalla monien muiden kanssa. Pojat myös hieman harmittelivat kun Sun Cityn harjoitukset loppuivat heti kauden jälkeen, joten he eivät ole pystyneet pitämään pelituntumaa yllä kuin omakohtaisilla harjoituksilla.

Hyökkäys vs. puolustus
Seuraava U17 -maajoukkueleiri pidetään tulevana viikonloppuna 28-29.9 Käpylän Velodromilla ja molemmat pojat ovat innokkaasti siellä mukana. Pojat suhtautuivat myös luottavalla mielellä maajoukkuepaikan lunastukseen, koska esim. hyökkäyksen linjan tackle-pelaajia oli 5 kpl ensimmäisellä leirillä. Tiettävästi myös U17 ikäisistä muodostetaan kaksi joukkuetta, joista ykkösmaajoukkue edustaa Suomen PM-kisoissa, jotka pidetään 17-19.10 ISS Stadionilla Vantaalla. Sitä ennen on vielä yksi leiri Pajulahdessa 12-13.10. Toivotetaan pojille onnea ja menestystä maajoukkueen parissa olisi todella mahtavaa nähdä Sun Cityn pelaajat edustamassa Suomen joukkuetta PM-kisoissa.

Huddle up
Sun Cityn muilla juniori-ikäisillä pelaajilla on hyvä tilanne maajoukkueen suhteen. Wiljami Kaartinen on jälleen mukana U19 maajoukkue-leirillä 5-6.10 Helsingissä, ja toivottavasti myös Suomi-Ruotsi maaottelussa joka pelataan 12.10 Turussa. U15 maajoukkueringistä löytyy Sun City taustan omaava Ville Sihvo, joka pelasi tällä kaudella Roostersin D-junnuissa. Heistä tulee juttua näille sivuille hieman myöhemmin.


 


Linkit maajoukkuiden sivuille:
http://www.sajl.fi/maajoukkueet/u19_maajoukkue/
http://www.sajl.fi/maajoukkueet/u17_maajoukkue/
http://www.sajl.fi/maajoukkueet/u15-kehitysjoukkue/

Kiitos valokuvista Kaartisen perheelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti