22.9.2013

Päättäjäiset Viking Motellilla

Kauden 2013 virallinen päätöstilaisuus järjestettiin jo perinteeksi muodostuneessa paikassa eli legendaarisella Viking Motellilla lauantaina 21.9.2013. Paikalle oli tullut mukavasti pelaajia sekä taustajoukkoja. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi jopa linjamiehille. Tunnelma tapahtumassa tuttuun tapaan hyvähenkisen railakas, joskin hieman haikea koska kyseessä oli päävalmentaja Kari Ketosen viimeinen yhteinen tilaisuus joukkueen kanssa.

Ensimmäisen palkittiin joukkueelle tärkeistä taustajoukoista Jan ja Sari Berndtsson, jotka ovat jo kolme kautta hoitaneet kotiotteluiden kioskimyyntiä. Jan kertoi puheessaan saaneensa mahtavaa palautetta ottelujärjestelyistä kauempaa saapuneilta vierailta ja lupasi myös auttaa myös tulevaisuudessa niin paljon kuin yksityisyrittäjän arki antaa myötä. Sun City on äärimmäisen kiitollinen Berndtssoneille sekä kaikille muille kotiotteluissa auttaneille taustahenkilöille, joiden ansiosta kotiottelut ovat maineensa mukaisia laadukkaita tapahtumia.

Vuoden hyökkääjä
Tom Lastunen
Vuoden linjamies:
Markku Heinänen
Vuoden puolustaja:
Joni Hilden
Palkintoja jaettiin seuraavasti

Linjamies
Wille Niemi
Pelaajien äänestys:

Vuoden linjamies: Markku Heinänen

Vuoden puolustaja: Joni Hildén

Vuoden hyökkääjä: Tom Lastunen

MVP: Joakim LindholmValmentajien valinnat:

THE Rookie
Werneri Kaartinen
Vuoden rookie: Werneri Kaarinen

Linjamiespalkinto: Wille Niemi

Hyökkäyksen palkinto: Mikael Kangas

Puolustajan palkinto: Eemeli Sainio

Special teams: Mikael Björkqvist

Vuoden juniori: Aleksi Holmström

Sisu pelaaja: Tom Lastunen

Hammer patsas: Joni Hildén

MVP
Joakim Lindholm

Muut palkinnot:

Hangonlehden valintaHyökkäyksen linja

Eriksson Trophy: Marcus Friman

Pancake palkinto: Niklas Kottelin Mr Special Teams
Mikael Björkqvist
Vuoden juniori
Aleksi Holmström
Hyökkäjä
Mikael Kangas


KIITOS COACH KALLE!
Joukkue myös palkitsi Kari Ketosen alkuperäisellä "Be The Hammer, Not The Nail" -vasaralla, joka oli laitettu hienoihin raameihin. Tämä oli joukkueen yllätys Coachille ja selvästikin mieluinen sellainen. Coach Kallen aloittamaa perinnettä/slogania ei kuitenkaan kuopata vaan ensi kaudeksi hommataan uusi vasara, joka jaetaan jokaisen harjoitusleirin ja ottelun yhteydessä pelaajalle joka esittänyt "vasaraomaisia" otteita. Coach Kalle kertoi kiitospuheessaan viihtyneen erittäin hyvin joukkueen ruorissa, ja olisi mielellään jatkanut valmentajana, mutta asuinpaikan muutto tekee sen liian vaikeaksi. Kalle lupasi kuitenkin toimia tarvittaessa hyökkäyksen neuvonantajana, joka on luonnollisesti helpottava tieto joukkueelle. Sun Cityn koko joukkue on ylpeä siitä että saivat olla Kari Ketosen valmennettavana tällä kaudella. Hän nosti joukkueen uudelle tasolla ja toi voittamisen kulttuurin Hankoon. Tätä kulttuuria olisi tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella uuden toistaiseksi tuntemattoman päävalmentajan alaisuudessa.

>>> Kuvia päättäjäsistä Sun City Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti