28.8.2013

Sun Cityn juniorit maajoukkueleirille

Sun Cityn edustusjoukkueessa hyökkäyksen linjassa edukseen esiintyneet Werneri Kaartinen ja Aleksi Holmström on valittu U17 maajoukkueen karsintaleirille, joka pidetään tulevana viikonloppuna Helsingissä. Leiri on kaksipäiväinen sisältäen 4 harjoitusta ja ohjelmaan sisältyy myös lauantaina pelattava jefukauden päätapahtuma Vaahteramalja, jossa pelaavat Roosters ja Wolverines.

Maajoukkueleiri on mahtava paikka Sun Cityn pojille jatkaa hyvin sujunutta kautta. Molemmat ovat harjoitelleet ahkerasti kauden aikana ja saavat leirillä varmasti uutta näkemystä lajiin ja harjoitteluun sekä pääsevät mittaamaan oman tasonsa omaikäisen pelaajien kesken. Paikka itse maajoukkuessa on kovan kilpailun takana kun karsintaleirille on kutsuttu tiettävästi yli 100 pelaajaa. Monilla pelaajista on reilusti enemmän pelikausia takana kuin Aleksilla ja Wernerillä, jotka pelasivat rookie-kautensa tänä vuonna. Mutta pojat lähtevät leirille ilman suurempia paineita katsomaan kuinka pitkä omalla pelillä pääsee sekä oppimaan uutta.

Aleksi Holmström, OL, Sun City Hanko
Aleksi Holmström on Sun Cityn ensimmäisen junioriluokan kasvatti jotka aloittivat lajin syksyllä 2011. Hän treenasi viime kauden junioriryhmän mukana ja loppukesästä oli myös mukana edustusjoukkueen harjoitusvahvuudessa. Syksyllä Aleksi oli ahkerasti mukana edustusjoukkueen harjoituksissa ja hän osoitti aktiivisuudellaan että oli täysin valmis edustusjoukkueeseen ja sai "tulikasteensa" Södertäljessä pelatussa harjoitusottelussa. Kaudella Aleksi pelasi kaikki 7 ottelua, ja pärjäsi otteluissa loistavasti kokeneempia vastustajia vastaan.

Werneri Kaartinen, OL, Sun City Hanko
Kuva Mikko Barck
Werneri Kaartinen on U19 maajoukkueessa takakentällä pelaavaan Wiljamin nuorempi mutta isompi veli. Werneri tuli mukaan kokeilemaan lajia loppusyksyllä 2012 pidettyssä Hard Knocks kokeilutilaisuudessa. Tämän tilaisuuden jälkeen Kaartisen perheestä on ollut kaksi edustajaa Sun Cityn joukkueessa. Werneri pelasi Aleksin tavoin kaikki kauden ottelut hyvällä asenteella kokoajan kehittyen ja nyt hänellä on mahdollisuus seurata isoveljensä jalanjälkiä ja ottaa paikka maajoukkueessa.
    
Lisätietoja U17 joukkueesta liiton sivulta:
http://www.sajl.fi/maajoukkueet/u17_maajoukkue/
http://www.sajl.fi/maajoukkueet/u17_maajoukkue/u17-maajoukkuerinki-2013/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti