9.8.2013

Playoffsit käyntiin lauantaina

Sun City sai lohkon piikkipaikan ansiosta paikan suoraan välieriin eli joukkue voi rauhassa kasvatella playoffs-viiksiään kun puolivärierät pelataan lauantaina 10.8.2013. Puolivärieräparit ovat Kuopio Steelers - Pori Bears sekä Hämeenlinna Huskies - Helsinki Wolverines II. Lohko 1 voittaja ja koko sarjan ennakkosuosikki Vaasa Royals on myös lepovuorossa ja saavat vastaansa välierässä joko Steelersin tai Bearsin.

Sun Cityä luonnollisesti kiinnostaa kuka tulee vastaan Hangossa pelattavassa välierässä 17.8. Vastaan tulee voittaja puoliväriparista Huskies - Wolverines II. Wolverinesin (4-2) kivikova puolustus joutuu todelliseen testiin kun Hämeenlinnan piskilauma (5-1) "Nesi" Carpelanin johdolla lähtee hyökkäystään pyörittämään. Wolverinesin kakkosjengillä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet pysäyttää Huskiesin hyökkäys, mutta jotta voisivat voittaa ottelun on heidän saatava oma hyökkäys pelaamaan kauden parasta peliä. Huskies on pieni ennakkosuosikki ottelussa, mutta Sun Cityn webtoimitus veikkaa Wolverinesin voittoa erittäin pienellä marginaalilla. Mukavaa olisi pelata vielä kerran Wolvoja vastaan Hangossa mutta sinänsä ei ole väliä kumpi näistä vastaan semifinaalissa.

Kuopio Steelersin ja Pori Bearsin puolivärierässä kohtaa kaksi nousukuntoista joukkuetta. Kuopio Steelers (5-1) on avausottelunsa jälkeen ollut murskaava lukuunottamatta viimeistä ottelua Rajaritareita vastaan jossa nukkuivat ensimmäisen puoliajan, mutta pystyivät toisella puoliajalla kuitenkin voittamaan ottelun selvästi. Viime vuonna ykkösdivarin runkosarjan paras joukkue Pori Bears (2-4) voitti tänä vuonna runkosarjassa vain kaksi ottelua mutta ovat parantaneet peliään jokaisessa ottelussa. Tästäkin ottelusta tulee varmasti tiukka vääntö mutta Steelers vie ottelun kotonaan kapeammalla rosterilla pelaavaa Poria vastaan.

Linkkejä otteluennakoihin:
Huskies - Wolverines II
http://www.gridiron.fi/blog/2013/08/09/huskies-suosikkina-puolivalieriin/
http://wolverines.drupalgardens.com/content/villit-kortit-jaossa

Steelers - Bears
http://www.gridiron.fi/blog/2013/08/08/kova-kovaa-vastaan-kuopiossa/
http://www.steelers.fi/2013/08/09/steelers-isannoi-bearsia/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti