26.7.2013

Runkosarjan päätös Helsingissä

Sun City runkosarjan viimeinen peli pelataan Helsingissä sunnuntaina 28.7 klo 15:00 Käpylän Velodromin viereisellä harjoituskentällä, jossa vastaan asettuu tuttu vastustaja ECG. Pudotuspelipaikka ja kotietu on jo ansaittu mutta siitä huolimatta asetelmat otteluun ovat jännittävät, sillä lauantain peli Steelersin ja Rajaritareiden välillä ratkaisee sen voittaako Rajaritarit lohkonsa vai jäävätkö ulos pudotuspeleistä. Steelers on pelannut vahvan kauden ja on lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Steelersin voitto Rajaritareista pitää siis Sun Cityn kiinni lohkovoitosta, mutta se edellyttää että Sun City kaataa "jättiläiset" Helsingissä. Rajaritareiden voittaessa olisi Sun City lohkonsa kakkonen, kävi SC-ECG ottelussa miten tahansa.

Sun City ei ole vielä koskaan voittanut ECG:tä
ECG:llä on takanaan vaikea kausi ja ovat hävinneet kaikki ottelunsa. Aivan varmasti he haluaisivat päättää kautensa voitolla Sun Citystä ja ottelusta tulee kaikkea muuta kuin helppo. Kaudella 2011 ECG kiusasi Sun City kaksi kertaa ja voitti ottelut "ilmasirkuksellaan". Heittopeli tulee luultavasti olemaan suuressa osassa myös sunnuntaina molempien joukkueiden pelissä, mutta tällä kaudella Sun Cityn puolustus on ollut tiivistä ja myöskin heittopelit ollaan estetty tehokkaasti. Sun Cityn hyökkäys on toiminut kelvollisesti kaikissa otteluissa vaikka murskavoittoja ei olekaan tullut. Sun City lähtee pelaamaan ottelussa normaalia peliään ja pelin jälkeen katsotaan minkälainen tulos on tulostaululla.

Sun Cityn rosterista puuttuu muutamia pelaajia loukkaantumisten sekä esteiden takia, mutta kentälle saadaan kyllä innokas nippu pelaajia jotka haluavat voittaa ottelun. Ottelu alkaa klo 15:00, luvassa siis hieno iltapäivä jenkkifutiksen parissa. Paikalle on kuulemman mukaan tulossa mukavasti Sun City kannattajia joka on aina mahtava asia.

ECG:n ottelutapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/645524398795264/

Gridironin kierrosennakko:
http://www.gridiron.fi/blog/2013/07/24/pudotuspelipaikat-ratkeavat-kakkosessa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti