3.7.2013

Päijät-Hämeen Pantterit tulee kylään

Hangon kesän kohokohta eli purjehduskilpailu Hangon Regatta purjehditaan tulevan viikonloppuna. Hangon Regatan nk. "häntä" on tapahtuma, joka normaalisti tuo lähikaupunkien ei-välttämättä-niin-purjehtivan nuorison Suomen Etelään juhlimaan. Nyt hännälle olisi jatkoa tarjolla kun Sun Cityn kausi jatkuu sunnuntaina klo 14:00 Rukki Areenalla. Vastaan asettuu Päijät-Häme Panthers, jonka kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, vaan ovat hävinneet kolme otteluaan maalierolla -118 (0 tehtyä maalia). Panthers on viime kaudella uudelleen henkiin herätetty joukkue Lahti Jetsin pohjalta. Panthersin valmentajana toimii pitkään Suomessa asunut amerikkalainen Anthony De Carvalho aka Coach D. Coach D on tuonut joukkueeseen paljon uutta ja systeemien sisäänajo on selvästikin vielä käynnissä. Nähtyjen pelivideoiden perusteella joukkue on kuitenkin parempi kuin numerot antavat ymmärtää. Kun Panthers saa karsittua pikku virheitään pois, pystyvät he haastamaan minkä tahansa joukkueen II-divisioonassa.

Viime viikonloppuna Panthersit pelasivat Kuopio Steelersiä vastaan Kuopiossa ja hävisivät ottelun rumin numeroin 76-0. Kuopio on saanut selvästikin pelinsä lentoon ja onnistuivat lähes kaikessa viime viikonlopun ottelussa. Panthers haluaa aivan varmasti pestä kasvonsa tämän "turpasaunan" jälkeen ja tulevat kovalla asenteella Hankoon pelaamaan. Sun City oli vastaavassa tilanteessa toissa kaudella kun hävisi Sipoolle peräti 74-0 ja seuraavassa ottelussa koko joukkue päätti näyttää että osaavat pelata futista, ja voitti Tormin Tallinnassa.

Sun Cityn päävalmentaja Kari Ketonen kommentoi Panthersista seuraavaa: Panthers ei ole läheskään niin huono joukkue kuin esim. tulos Steelersejä vastaan voisi ymmärtää. Steelersejä vastaan he lähtivät rohkeasti heittämään ja se kostautui isoina virheinä josta Steelers pääsi rokottamaan.". Joten missään tapauksessa Sun City ei voi lähteä "takki auki" otteluun vaan suorituksen tasoa on nostettava Bouncers peliin verrattuna. Coach Kallen viesti eilisissä harjoituksissa oli selvä, kun tulee paikka niin sitä ei ole varaa tuhlata! Bouncers pelissä tuhlattiin 3-4 selkeää maalipaikkaa ja nämä virheet on yksinkertaisesti poistettava.

Sun City saa sunnuntaina kentälle näillä näkymin terveen ja iskukykyisen joukkueen. Anssi Lindblom ja Eemeli Sainio eivät pelanneet Mikkelissä mutta ovat jälleen mukana ja tuovat lisää syvyyttä puolustukseen. Hyökkäyksen puolelle tulee uutta kun mustiolainen Sami Martikainen (RB/WR) tekee paluun jenkkifutiskentille Sun Cityn väreissä. Samilla on kahdeksan kauden kokemus Lohja Lionsin, Wolverinesin ja Rajaritareiden joukkueista. Coach Ketonen kommentoi Samista seuraavasti: "Sami tuo meidän tämän hetkiseen hyökkäyspakettiin hyvän lisän ja monipuolistaa samalla systeemiämme entisestään. Ja vaikka hän ei ole nyt muutamaan kauteen pelannutkaan, niin tiedän että hän on edelleen kyllä ihan 'riittävän' hyvässä kunnossa. Sami tuo myös kokemuksensa myötä lisää johtajuutta nuoreen joukkueeseen". Yleisön kannattaa siis seurata myös numerolla #86 pelaavan Samin edesottamuksia ja toivottaa hänet tervetulleeksi Hangon joukkueeseen kovan kannustuksen säestämänä.

Hammertime, Su klo 14:00

Tervetuloa Rukki Arenalle sunnuntaina 7.7 klo 14:00. Ennen kickoffia pelaajaesittelyt, joten kannattaa olla ajoissa paikalla. Tapahtumassa on kahvio, josta saa kahvia, limua, leivonnaisia sekä makkaraa. HIK jalkapallo myy myös tuotteita, joilla voi loivennella Regatan juhlinna olotiloja. MUISTA myös ostaa oma fanipaitasi, joita myydään kahvion yhteydessä!
Tapahtuman sisäänpääsy 5€, alle 15v. ilmaiseksi!
Tapahtuma FB:ssä https://www.facebook.com/events/140896642777525/

Viime kierroksen raportit:
http://www.gridiron.fi/blog/2013/07/01/steelers-voittoon-panthersista/
http://www.gridiron.fi/blog/2013/06/30/sun-city-jatkaa-tappioitta/
                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti