18.7.2013

Nokka kohti Lappeenrantaa

Sun Cityn "härkäviikot" jatkuvat sunnuntaina 21.7 vierasottelulla Lappeenrannassa Rajaritareita vastaan. Rajaritarit ovat voittaneet kolme ottelua ja hävinneet Wolverines II:lle. Heillä on vielä jäljellä kovimmat ottelut Sun Cityä sekä Steelersiä vastaan, ja voittamalla molemmat ottelut olisi Rajaritareilla teoriassa mahdollisuus voittaa lohko 2. Sun City taasen pystyy voittamalla Rajaritarit sunnuntaina varmistamaan lohkovoiton ja se onkin ainoa asia johon joukkue keskittyy kaikkien näiden jefu-mediossa vallitsevien spekulaatioden keskellä.

Lappeenrannassa on vastassa fyysistä power-jalkapalloa pelaava joukkue. Rajaritarien puolustus on päästänyt vain 20 pistettä neljässä ottelussa, joten hankolaisten monipuolinen hyökkäyspeli pääsee todella kokeilemaan taitojaan kovaa puolustusta vastaan. Myös Rajaritarien hyökkäyksellä tulee kova haaste pelata Sun Cityn puolustusta vastaan, joka on antanut vastustajilleen 42 pistettä. Hyökkäysjoukkuiden tehovertailun Sun City voittaa hiuksen hienosti 101-94. Odotettavissa on siis tasainen, hyvin puolustavien joukkueiden kohtaaminen Lappeenrannassa, Lauritsalan kentällä klo 15:00.      

Sun City saa pääsponsorina toimivan Friman Matkojen bussiin hieman tavallista ohuemman rosterin poissaolojen sekä pienten loukkaantumisten takia. Matkaan lähtee kuitenkin iskukykyinen reilu 30 pelaajan joukkue, jonka ainoa tavoite on tuoda pisteet mukanaan Hankoon. Lappeenrantaan on sen verran pitkä matka että sinne ei todellakaan lähdetä häviämään.

Ennakoita muissa mediossa:
>>> Gridironin kierrosennakko
>>> Rajaritarien ennakko

Sarjataulukko:
http://www.sajl.org/selaus/sarjataulukko.php?sarja=9&kausi=2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti