24.7.2013

Joukkue vastaanotti uudet tiimi-paidat

Sun City Hanko Ry aloitti tällä kaudella yhteistyön Printti-tekstiilipainon kanssa. Ensimmäinen yhteinen projekti oli uusien Sun City paitojen painatus, joita on myyty fanipaitoina kotiotteluissa. Loistavan yhteistyön jatkuessa joukkue vastaanotti uudet hienot tiimipaidat, joita käytetään edustusasujen tapaan vierasottelumatkoilla sekä muissa joukkueen tapahtumissa.

Printti-tekstiilipaino on Virkkalassa toimiva erittäin korkealaatuinen tekstiilipaino. Yritys painaa pienetkin erät alkaen 1.kappaleesta tuhansiin. Meille on erityisen tärkeää että painatukset ovat ”just eikä melkein” kohdallaan ja että asiakas voi luottaa painojälkeemme kerta toisensa jälkeen.

Konekantamme käsittää tällä hetkellä Anatol Stratus 8-väri-automaatin, Daikom 6-väri automaatin, Weiss 6-väri manuaali painokoneen ja tulostuspuolella Roland SP-300 tarratulostimen jolla teemme tarrat (ulko- ja sisäkäyttöön, max.leveys 70 cm) ja tulosteet lämpöprässättävää materiaalia varten.Meiltä saatte kokonaisvaltaisen palvelun alkaen logon ja kuvan suunnittelusta ja erottelusta, liikelahja tuotteisiin ja painamiseen.

Kaikki värierottelut (myös tummiin tuotteisiin) teemme itse monen vuoden kokemuksella.

Pidämme tietysti myös huolen siitä että tuotteet ovat luvattuna ajankohtana valmiina.Voimme hoitaa myös logistisen puolen asiakkaalle. Toimitamme tuotteet Matkahuollolla, Postilla tai TNT:llä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tekstiilipuolella mm. B&C Clothing, Fruit of the Loom, Promodoro, ALO, Jerzees, SOL`s, Stormtech ym.

Lue lisää Printti-tekstiilipainosta yrityksen www-sivuilta http://printti.fi/

http://printti.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti