11.7.2013

Ahmat saapuu aurinkokaupunkiin

Sun City kausi jatkuu jo lauantaina kotiottelulla kun Helsinki Wolverines II saapuu Rukki Areenalle. Wolverines on Sun Cityn lempivastustaja, koska että heitä vastaan ollaan pelattu hyvähenkisiä mutta kovia otteluja aikaisempina kausina. Kyseessä on joukkueiden 5. kohtaaminen kolmen kauden aikana ja Sun City on voittanut Ahmat kertaalleen. Voitto tuli tosin Sun Cityn "tulokas" kaudella vuonna 2011, joten nyt jos koskaan on otettava päänahka uudestaan ahmoilta.

7.7.2012 ottelu päättyi 6-26 Wolverinesin hyväksi
Sun City on siis voittanut tähän mennessä kaikki kolme otteluaan (Steelers, Bouncers, Panthers). Wolverines II on taasen kärsinyt yhden tappion (Steelers) ja voittanut kaksi (ECG, Rajaritarit). Wolverinesille ottelu on loppukautta ajatellen se tärkein ottelu, ja voitolla Sun Citystä mitä luultavammin kiinnittäisivät itsensä pudotuspeleihin. Wolvot taistelevat lohkon kolmospaikasta käytännössä Rajaritareiden kanssa, mutta myös Mikkeli Bouncersilla on siihen mahdollisuutensa. Sun City taasen hamuaa lohkovoittoa mahdollisimman puhtaalla rivillä, joten panokset pelissä ovat äärimmäisen kovat.

Vastakkain on kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, Wolverines on tähän mennessä päästänyt 34 pistettä ja Sun City 36. Sun City hyökkäys on nakuttanut tähän mennessä melkein puolet enemmän pisteitä (80) kuin Wolvot (43), joten tilastot ovat hieman Sun Cityn puolella. Tilastoilla ei tietenkään pelejä voiteta vaan Sun Cityn on keksittävä keinot, jolla pallo viedään vierasjoukkueen maalin vähintään yhtä monta kertaa kuin kauden aikaisemmissa otteluissa. Wolverines hyökkäys on juoksupainoitteinen mutta väläyttelevät välillä heittopeleillään. Sun City on pelannut monipuolista hyökkäystä ja lauantaina nähdään kaadetaanko Ahmat juoksemalla vain heittämällä. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle todistamaan tätä 2-divisioonan thrilleriä ja kannustamaan Sun City voittoon!
Viime vuoden kohtaamisen MVP:t
Nikke Puskala ja Joakim Lindholm

Sun City terveystilanne on edelleenkin hyvä, ja peliin lähdetään ilman loukkaantumisia. Ainoa miinus rosterissa on viime viikolla ilmoitettu uusi-vanha vahvistus Sami Martikainen, joka loukkasi nivusensa viime viikon treeneissä sen verran pahasti että hänen paluunsa jenkkifutiskentille ei valitettavasti tapahdu tänä kautena.

Ottelu alkaa klo 14:00, ennen kickoffia esitellään molempien joukkueiden pelaajat, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Rukki Arenan keskiympyrän viereen muodostuukin mahtava rivi pelaajia kun kaksi 2-divisioonan muhkenta rosteria astelee kentälle.

Ottelun jälkeen Sun City järjestää virallisen after-game tapahtuman Beach Bar Plagenilla. Paikalle on tulossa Sun Cityn joukkue sekä menneiden vuosikymmenten sankaripelaajia ja muita Sun City profiileja. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Sun Cityn kannattajat ja muutkin jotka haluavat viettää hauskan illan Suomen parhaassa rantabaarissa. Rennosta meiningistä vastaa trubaduuri Micke Sannholm!

Beach Bar Plagen @ Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti