7.6.2013

Tervetuloa kotiotteluun

Rukki Arena goes RED on saturday! 
Kausi 2013 starttaa siis kotiottelulla huomenna lauantaina 8.6.2013 klo 14:00 Rukki-Arenalla. Vastassa Steelers joka matkustaa pitkän matkan aina Kuopiosta asti. Ottelutapahtumista pyritään aikaisempien vuosien tapaan järjestämään mahdollisimman mukavia tapahtumia, joissa yleisö viihtyy loppuun asti. Selostuksesta vastaan edelleenkin Palle Rökman, joka tuntee lajin hyvin ja kertoo katsojille selostuksen ohessa myös perus-sääntöjä. Kuulutus on luonnollisesti molemmilla kotimaisilla kielillä. Ennen kickoffia, joka potkaistaan klo 14:00, suoritetaan pelaajaesittely, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle.

Tukijäsenkortteja saa myös lippuluukulta
Pääsyliput maksavat 5€, ja alle 15-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Katsojat saavat lipunmyynnissä kausijulkaisun sekä pelaajaluettelon. Kausijulkaisusta löytyy Sun Cityn otteluohjelma, pelaajien kuvat sekä yhteistyökumppanit. Pelaajaluettelosta löytyy pelaajien tarkat tiedot sekä jenkkifutiksen säännöt pähkinäkuoressa, joten säännöistä tietämätönkin pääsen heti jyvälle pelin kulusta. Lipunmyynnistä voi myös ostaa tukijäsenkortin hintaa 20€ per henkilö. Tukijäsenet ovat Sun Citylle äärimmäisen tärkeä tukimuoto, joten jos haluat tukea seuran toimintaa niin osta ihmeessä oma korttisi. Tukijäsenet pääsevät ilmaiseksi kaikki kotipeleihin ja heidät kutsutaan myös kaikkiin Sun City tapahtumiin (luokkakokous, päättäjäiset yms). Jos olet jos maksanut tukijäsenyyden etkä ole vielä saanut korttia, niin saat sen lippuluukulta kertomalla nimesi lipunmyyjälle.

Värillä ei väliä kunhan se on punainen
Rukki-Areenalta on myös kahvio, josta saa kahvia, limua, makkaraa sekä muuta pikkumakeaa. Kahvion ohessa on t-paita myynti josta saa 20€:lla huippuhienoja Sun City T-paitoja. Myynnissä myös pieni erä 2minuutinvaroitus.com sivuston t-paitoja sekä jenkkifutispalloja.

Tervetuloa siis nauttimaan amerikkalaisesta jalkapallosta Sun Cityn auringon alla. Muista aurinkorasvat jos meinaat katsoa aurinkokatsomossa!

PS. Katsomossa saa pitää meteliä!

pari linkkiä jotka kannattaa katsoa ennen peliä:
http://jenkkifutis.blogspot.fi/2010/08/jenkkifutis-abc-sanastoa.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Amerikkalainen_jalkapallo
http://www.sajl.fi/laji-info/amerikkalainen_jalkapallo/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti