26.6.2013

Kausi jatkuu Mikkelissä

Sun City kausi jatkuu aikaisen "kesäloman" jälkeen kun hankolaiset lähtevät maaseutumatkalle Etelä-Savon pääkaupunkiin Mikkeliin. Siellä vastaan asettuu Bouncers, joka on jo ehtinut voittaa kaksi otteluaan. Kauden avauksessa kaatui Päijät-Häme Panthers niukasti 7-0 ja toisessa ottelussa ECG:n numeroin 24-16. Sun Citylla oli siis lepovuoro toisella kierroksella ja siitä johtuen edessä onkin härkäviikot kun pelataan 5 viikonloppua putkeen.

Sun Cityn päänahka kiinnostaa jokaista joukkuetta ja kolmannella voitolla Bouncers olisi melko varma pudotuspeleihin menijä. Sun City ei luonnollisesti halua antaa kenellekään pisteitä vaan lähtee hakemaan täyttä pottia kotiin viemiseksi. Gridiron.fi sivuston arviossa Sun Cityn heittopeli haastaa Bouncersin vahvan juoksupelin, se kumpi näistä on voiton avain jää nähtäväksi lauantaina ottelussa, joka pelataan Urpolan tekonurmella klo 14:00 alkaen.

Sun Cityn terveystilanne hyvä, mutta valitettavasti työt, lomat ja muut kissanristiäiset supistavat hieman rosteria pitkissä vieraspeleissä. Siitä huolimatta Friman Matkojen bussiin saadaan iskukykyinen ja nälkäinen joukkue.

Savon reissun jälkeen Sun City jatkaa kahdella peräkkäisellä kotiottelulla. Ensin Hangon Regatan jälkeisenä sunnuntaina 7.7 pelataan Päijät-Häme Panthersia vastaan ja seuraavana lauantaina 13.7 kohdataan "lempivastustaja" Wolverines II. Molemmat ottelut Rukki Arenalla klo 14:00.    

II-divisioonan sarjataulukko:
http://www.sajl.org/selaus/sarjataulukko.php?sarja=9&kausi=2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti