30.6.2013

Hikinen Mikkelin keikka

 Mikkeli Bouncers - Sun City Hanko 13-20 (13-14)
Highway by Sun City OL
Lauantaina 29.6 suuntasi yksi Friman Matkojen busseista täynnä Sun Cityn pelaajia kohti Mikkeliä. Mikkeli olikin aivan uusi paikkakunta hankolaisjoukkueella ja ennakkojen perusteella olisi vastassa kovaa futista pelaava Bouncers. Mikkeli Bouncersin kotipyhätto Urpolan tekonurmi on idyllisella paikalla aivan järven rannalla. Järvi olikin houkutteleva kohde kun lämpötila oli noin 28 astetta, jota musta kumirouhealusta vielä nosti noin 10:llä asteella. Eli toisin sanoen ottelu oli hikinen urakka.

Ottelu alkoi Sun Cityn osalta hieman haparoiden kun Bouncersille lahjoitettiin pallon rähmätyn puntinpalautuksen jälkeen noin 5 jaardin päästä maalista. Bouncers ei tätä tilaisuutta jättänyt käyttämättä vaan teki maalin ja lisäpisteet. Sun City sai hyökkäyksen kuitenkin rullaamaan mallikkaasti ja peli tasoitettiin Tom-Oscar Lastusen maalilla ja johtoon mentiin kun Joakim Lindholm teki kahden pisteen arvoiset lisäpisteet.

Toisella neljänneksellä Bouncers meni taas johtoon hienon hyökkäysdraivinsa päätteeksi. Lisäpisteyritys epäonnistui joten tilanne oli 13-8. Seuraavasta pistesuorituksesta vastasi Sun Cityn OW (offensive weapon) Joakim Lindholm, jonka juoksunopeus oli myrkkyä Mikkelin puolustukselle. Lisäpisteissä ei kuitenkaan onnistuttu ja puoliajalle siirryttiin yhden pisteen turvin (13-14).

Toisella puoliajalla Sun Cityn puolustus taisteli hienosti ja ei päästänyt Bouncersia enää maalintekoon. Sun Cityn hyökkäys sai hyviä draiveja ja voittomaalin teki Joakim Lindholm. Mikkeli yritti päästä vielä maalietäisyyden heittopeleillä ja pääsikin melko lähelle mutta Sun City puolustus kesti red-zonessa. Ottelun lopussa Sun City hyökkäys piti palloa pitkän tovin ja ottelun viimeinen hyökkäys päätyi 2 jaardin päähän maalista.

#15, Sebastian Berndtsson pelasi jälleen hyvän pelin
Lopputulos siis 13-20. Ottelu oli siis tiukka odotetun kovaa Bouncersia vastaan. Sun City jätti käyttämättä luvattoman monta maalipaikkaa, joista päävalmentaja Kari Ketonen hieman pelaajia läksyttikin. Ottelu oli myös siinä mielessä erikoinen että Sun Cityn punttijoukkue ei käynyt kertaakaan kentälle. Tämä kertonee siitä että hyökkäys eteni mallikkaasti ja muutama neljäs yritys pelattiin isolla riskillä. Ottelun "Be The Hammer" palkinnon sai ansaitusti Tom-Oscar Lastunen, joka juoksi reilusti yli 100 jaardia pallon kanssa. Puolustus pelasi yhtenäisenä joukkueena, ja sieltä ehkä parhaiten erottui puolustuksen linjan Aki Ahola joka taklasi useasti pallonkantaja miinusjaardeille. Takakentältä Wiljami Kaartinen ja Jakob Söderlund antoivat vastustajille muutaman kerran todella kovia taklauksia.

Ottelusta muissa medioissa:
http://www.gridiron.fi/blog/2013/06/30/sun-city-jatkaa-tappioitta/
http://www.bouncers.fi/2013/06/hanko-sun-city-vei-ansaitusti-pisteet-mennessaan/
http://svenska.yle.fi/artikel/2013/06/29/ny-seger-sun-city-i-amerikansk-fotboll

Kausi jatkuu jo ensi sunnuntaina 7.7 kotiottelulla Päijät-Häme Panthersia vastaan. Ottelun kickoff klo 14:00 Rukki Arenalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti