4.6.2013

Coach Kallen otteluennakko

Päävalmentaja Kari Ketosen
mietteitä kauden avausottelun alla:

Tulevana lauantaina se uusi kausi sitten Sun Cityn osalta käynnistyy. Vastassa on oman lohkomme ja mielestäni myös koko sarjamme ehdoton ennakkosuosikki, Kuopio Steelers. Lieneekö tietoisesti valittu linja, vai savolaista sodankäyntitaktiikkaa, mutta kuopiolaiset eivät ole paljon itsestään ja kauteen valmistautumisestaan omilla nettisivuillaan kertoneet. Sun Cityn valmistautumisestahan te olette saaneet lukea täältä nettisivuiltamme tasaisen tappavaa tahtia pitkin talvea ja kevättä enkä siksi viitsi niitä enää tässä yhteydessä kerrata.

Tähän avausotteluun valmistautumisessa eniten omaa aikaani viimeisinä viikkoina on vienyt sen pohtiminen miten syksyllä Steelersien valmennusryhmään liittynyt Andy Bezaire on  uudistanut joukkueen pelejä. Pari edellistä kauttahan Andy valmensi Seinäjoki Crocodilesien hyökkäystä. Se mitä Andy on tuonut mukanaan Steelerssien hyökkäyssysteemeihin on varmasti myös teidän katsojienkin mielenkiintoista nähdä lauantaina. Crocodiles -hyökkäyshän pohjasi Andyn komennossa Veer -hyökkäykseen ja erityisesti option-peleihin jossa pallonkantajina voi toimia parhaimmillaan jopa kolmekin eri takakentän pelaajaa! Nuorten maajoukkueessakin esiintynyt Jukka Pietikäinen toimii varmasti kuopiolaisten kapellimestarina ja kokenut Mikko Soininen saanee myös Bezairen hyökkäyssysteemiin perustuvissa peleissä ison vastuun. Ja jos Steelers ei sitten käyttäisikään vielä tätä Andyn hyökkäyssysteemiä, on heiltä odotettavissa perinteisen vahvaa ja voimakasta juoksuhyökkäystä kahden keskushyökkääjän muodostelmasta.

Vaikka näissä kauden avauksissa puolustukset yleensä ovatkin niskanpäällä, uskon että Rukki -areenalla tullaan lauantaina näkemää vauhdikasta ja yleisöön menevää jenkkifutista. Sun Cityllä ainakin on vielä kaksi harjoitusta tällä viikolla ja sitten on ”heinät ladossa” ja se kauan odotetun avauslauantain odotus voi alkaa. Tervetuloa, omasta ja joukkueeni puolesta, katsastamaan mitä olemme talven aikana saaneet aikaan ja nauttimaan Sun Citymäisestä jenkkifutiksesta tulevana lauantaina.

Terveisin,
Kalle,
Sun City

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä Gale & CO!!!!!

  VastaaPoista
 2. ...vasta pölyn laskeuduttua katsotaan tulostaululle. Eli hermot narikkaan ja tekee selkäytimestä sen mitä treeneissä on opetettu.
  Jos kaikki jättää kentälle 100%+10%, voi pelin jälkeen kulkea pää pystyssä, oli lopputulos mikä tahansa.

  Kallen kuviot on varmasti kohdallaan, mutta riittääkö voima ja nopeus aina niin fyysistä Steelersiä vastaan? Jos tää olis pelkästään älypeli, laittaisin rahat likoon Kallen joukkueen puolesta.

  Jokatapauksessa peukut Sun Citylle.

  T: Make
  AFT Lions(R.I.P)

  VastaaPoista
 3. Se ei vaadi muuta kuin joukkueen oman mielikuvan loksahtamista oikeaan asentoon: kyse on sarjan parhaasta joukkueesta. Kun kaikilla on sama usko, taso nousee yhden sarjaportaan verran. Sun City on paljon, paljon parempi kuin viime kauden pelit kertovat. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa suorituksista. Sarjanousu olisi joka tapauksessa liian aikaista, joten paineita ei tarvitse ottaa. Pääasia on, että joka matsissa tulee murskavoitto:)

  VastaaPoista