20.5.2013

Scrimmage Hämeenlinnassa

Pullerin tekonurmella oli viralliset avajaiset Scrimmagen jälkeen
Sun City kävi sunnuntaina 19.5 Hämeenlinna Huskies:n pyynnöstä pelaamassa scrimmage session Pullerin uudenkarhealla tekonurmella. Ilma oli kesäisen kuuma ja onneksi ilmatieteenlaitoksen ennustama vesisade ja ukkonen ei toteutunut. Pullerin tekonurmelle oli viritetty täyspitkä kenttä haarukkoinen, tosin viivat puuttuivat. Kenttä oli siis loistava ja siinä olisi mielellään pelattu ihan oikea ottelukin mutta isäntien toiveesta mentiin scrimmage tyylisesti.Aluksi kumpikin joukkue kokeili aloituspotkuja ja palautuksia jonka jälkeen aloitettiin pelaaminen siten että kumpikin joukkue sai vuorollaan 15 hyökkäysvuoroa. Harjoitussession puolivälissä punttijoukkueet saivat hieman tuntumaan niiden toimivuuteen. Redzonella pelattiin hyökkäyskilpailun omaisesti eli aina 4 yritystä kerrallaan yritettiin tehdä maali. Lopuksi vielä fieldgoal joukkueet harjoittelivat lisäpistepotkuja sekä muutamia kenttämaaleja hieman pidemmältä etäisyydeltä. Scrimmagessa päästiin siis harjoittelemaan pelin kaikkia osa-alueita oikeaa vastustajaa vastaan, joten siinä mielessä harjoitus oli erittäin onnistunut.
Coach Kalle, HC of Sun City Hanko


Sun City päävalmentaja Kari Ketonen antoi joukkueelle tiukkaa palautetta harjoituksen jälkeen ja sanoma oli selvä että töitä on vielä tehtävä paljon ennenkuin kausi alkaa. Seuraavat kolme viikkoa ovatkin joukkueen kauden tärkeimmät harjoitusviikot, jotta joukkue saadaan todelliseen iskuun kun kausi alkaa 8.6 Kuopio Steelersiä vastaan.

"Be the hammer not the nail" on ollut joukkueen teemana koko vuoden ja tällä kertaa joukkueen vasara palkinto annettiin Oscar Berndtsonille, joka pelasi todella hyvällä asenteella linjan molemmilla puolilla.

Kuvia tulee lisää Sun City Facebook sivuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti