11.5.2013

Satatonnia rikki

Suncityhanko.com sivustolla meni viime viikonloppuna sadantuhannen kävijän raja rikki. Sivut avattiin maaliskuussa vuonna 2011 ja siitä lähtien sivuilla on mukavasti kävijöitä. Toukokuussa 2011 kauden kynnyksellä oli todellinen kävijäpiikki kun sivuilla kävi 8401 kävijää kuukauden aikana ihmettelemässä mikä ihmeen juttu tämä Sun City Hanko oikein on. Keskimääräisesti sivuilla käy noin 4000-5000 kävijää kuukaudessa kun kauden ollessa käynnissä ja 1000-2000 kävijää offseasonin aikana. Ainoa tapa saada katsojia sivuille on tuoreen materiaalin tuottaminen ja voimme ylpeänä todeta onnistuneemme siinä loistavasti. Kiitos tästä kuuluu monelle ihmiselle jotka ovat kertoneet juttuideoita, editoineet videopätkiä ja ottaneet valokuvia.


Eniten luettu uutinen on tuore juttu Sun Cityn harjoitusottelusta Telge Truckersia vastaan, joten ulkomaan reissu kiinnosti kovasti:
http://www.suncityhanko.com/2013/05/sun-cityn-preseasonin-avauksesta.html

QB Sebastian Berndtssonin menestyksestä yliopistosarjassa kertova juttu kovana kakkosena:
http://www.suncityhanko.com/2013/03/sebastian-berndtsson-loistaa.html

HC Kari Ketosesta ja kauden 2013 valmennustiimistä kertova juttu on kolmannella tilalla:
http://www.suncityhanko.com/2012/09/valmennustiimi-2013.html

Suurin osa kävijöistä tulee sivuille Facebookin kautta. Sun Cityllä on Facebookissa 623 tykkääjää ja pelaajat jakavat ahkerasti uutisia. Facebook on kotisivujen ohella äärimmäisen tärkeä kanava tiedottaa joukkueen asioista ja jenkkifutisuutisista yleensäkin.

Sun City on alusta alkaen halunnut pitää seuran imagoa korkealla kertomalla joukkueen tekemisestä avoimesti ja leppoisaa tekstiä tuottaen. Juttuja kirjoitetaan punakeltaisten lasien läpi katsoen ja vähän niinkuin joukkueen pelatessa kentällä eli täysillä mutta pilke silmäkulmassa.

Jenkkifutis-suomesta ei montaa seuraa löydy jotka ovat satsanneet yhtä paljon näkyvyyteen, mutta meidän näkemyksemme on se että pienestä kylästä kasvaa suurempi kun ihmiset saavat tuoretta tietoa joukkueesta. Oman kylän poikien edesottamuksia seurataan www-sivuilla ja facebookissa ja sitä kautta syntyy kiinnostus tulla paikan päälle katsomaan ottelutapahtumia. Yhteistyökumppaneille saadaan myös vähän enemmän vastinetta rahoille kun seura hoitaa asiat siten että sivuilla on kävijöitä ja otteluissa on katsojia. Toivottavasti esimerkkimme innostaisi myös muiden kaupunkien joukkueita satsaamaan hieman enemmän näkyvyyteen ja sitä kautta koko laji saisi paremmin tilaa myös valtamedioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti