8.4.2013

Training Camp at Ekenäs vol. 4

Lauantaina 6.4 oli vuorossa talven neljäs ja viimeinen training camp Tammisaaren EIF-hallissa. Leiri toteutettiin jo hyväksi todetulla kaavalla, eli aamutreenit aikaisin aamulla, iltapäivällä videoiden läpikäynti ja illalla toinen treenisessio.

11vs11 scrimmage @eif palloiluhalli
Tällä kertaa iltatreeneihin oli saatu vieraaksi II-divarin viime vuonna voittanut Falcons Hyvinkäältä, joka osallistuu tulevalla kaudella I-divisioonaan. Scrimmage Falconsin kanssa toteutettiin hallin leveys-suuntaan viritetyllä lyhyellä mutta melkein täysleveällä kentällä. Scrimmage pelattiin siten että kumpikin joukkue sai vuorollaan 10 hyökkäysyritystä. Falconsilla oli paikalla noin 22 pelaajaa. Ihan kovimmalla kokoonpanolla he eivät kuitenkaan olleet liikkeellä mutta vastus oli juuri sopivan kova Sun Cityn joukkueelle. Maaleja ei luonnollisestikaan laskettu. Sun City Hanko haluaa kiittää Falconsia hyvästä ja reiluhenkisestä scrimmagesta!

Sun Cityn päävalmentaja Kari Ketonen summasi viimeisen leiripäivän seuraavasti:

Leiripäivä oli minusta onnistunut. Aamulla kävimme lähinnä omia systeemejämme läpi illan scrimmagea silmällä pitäen. Scrimmagessa nähtiin mukavasti onnistumisia. Molemmat pelinrakentajat johtivat hyökkäystä mallikkaasti jakaen peliajan puoliksi.
Falcons ja Sun City yhteiskuvassa

Mielestäni pärjäsimme "boksissa" Falconsien linjaa vastaan ihan kivasti ja pystyimme liikuttamaan palloa ihan mukavasti sekä juosten että myös heittäen. Falconseilta puuttui kuulemma useita pelaajia ja se epäilemättä näkyikin heidän pelissään. Meillä ei scrimmagessa kukaan pelannut kahteen suuntaan ja kaikesta päätellen Micke Kankaan vetämät juoksutreenit ovat tehneet tehtävänsä. Pelaajien liikkuvuus ja joukkuenopeus on minusta selvästi parantunut talven aikana.

Puolustuksessa jouduimme peluuttamaan paria kaveria uudella pelipaikalla ja se näkyikin sitten aina välillä. Paljon on toki vielä tehtävää, mutta tästä on hyvä jatkaa. Jonas Österlund (TE) palkittiin tämän leirin parhaana ja hän sai vasaran nyt haltuunsa.

Coach Ketonen summaa leirin tapahtumia
Jos vielä joku pitää erityisesti nostaa esiin, niin se oli minusta koko hyökkäyksen linja joka hoiti hommansa malliikkaasti. Linja on käynyt ahkerasti treeneissä ja Tomson Holmlund on saanut heidät myös sitoutumaan hommiin hyvin. Tomson on henk. koht. syistä joutunut olemaan viime viikot sivussa, mutta toivon mukaan hänkin pääsee taas pika puolin takaisin mukaan valmentamaan.

Jobin postina tässä vaiheessa on Matias Söderblomin loukkaantuminen edellisellä leirillä ja siitä syystä Mattea ei tulla ensi kesänä pelikentällä näkemään. Katkennut eturistiside on kuitenkin jo leikattu ja polven kuntouttaminen käynnistyy lähiaikoina. Tom-Oscar Lastunen täytti Maten paikan lauantaina hyvin ja hän onkin tällä hetkellä meidän ykkös-pallonkantaja.

EIF:n palloiluhalli Tammisaaressa on ollut hyvä paikka leireillä talvikauden aikana. Muutaman kerran aamutreeneissä on ollut "pikkaisen" viileä, mutta pikku liikunnan jälkeen ei hallin kylmyys enää tunnu pahalta. Jos vain seuran talous mahdollistaa niin hallin käyttöä jatketaan myös tulevaisuudessa enevemässä määrin.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti